Begjærer seg selv konkurs

Har brukt opp 70 millioner kroner på et år.

KONKURS: Spencer og Heidi angrer på pengesløsingen. Foto: All Over Press
KONKURS: Spencer og Heidi angrer på pengesløsingen. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Reality-paret Heidi Montag (23) og Spencer Pratt (26) er klare til å begjære seg selv konkurs. Det melder BANG Showbiz.

Etter at paret separerte seg i april, fant de nylig tilbake til hverandre. Men en rekke forandringer har måttet til siden den gang.

Pratt og Montag har på omkring et år sløst vekk rundt 70 millioner kroner. De brukte blant annet 120.000 kroner i måneden på en luksusleilighet, og nærmere 18 millioner kroner på Heidis musikk-karriere.

I tillegg har paret kastet bort penger på privatfly, seks biler, samt Heidis mange skjønnhetsoperasjoner, som har vært mye omtalt.

Nå skylder det velkjente «The Hills»-paret nærmere 12 millioner kroner i skatt, som de ikke klarer å betale.

- Vi var umodne og tenkte bare på det å være i rampelyset istedenfor økonomien. I ettertid vet vi at vi burde holdt oss lavt i terrenget og spart pengene, sier Pratt ifølge BANG.

Nå har paret flyttet fra luksusleiligheten, og bor for tiden i en studioleilighet i underetasjen i moren til Spencers leilighet.

- Vi har snakket med en konkursadvokat. Jeg føler meg som en 14-åring. Foreldrene mine holder meg i live.

Heidi forteller at hun har vært langt nede den siste tiden, og har til og med vurdert å stille opp helt naken for Playboy.

- Spencers foreldre handler mat for oss en gang i uken. Det er alt vi får. Da jeg hadde det som verst tenkte jeg på å kaste alle klærne for nakenbilder i Playboy, sier hun.

Tross alle problemene, paret går ikke ut med sin historie for å motta sympati.

- Nei, vi ønsker ikke sympati. Vi gjorde dette til oss selv og føler oss som idioter. Men vi har blitt voksne nå og er definitivt ikke så naive lenger.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - De har ingen penger igjen