- Begjær ved første blikk

Eva Longoria fra "Frustrerte fruer" snakker om barn, bryllup - og kjæresten - basketproffen Tony Parker.

BEGJÆR: Eva lærer opp kjæresten i kjærlighetens mysterium. Hun innrømmer at sex er en drivkraft i forholdet. Foto: All Over Press
BEGJÆR: Eva lærer opp kjæresten i kjærlighetens mysterium. Hun innrømmer at sex er en drivkraft i forholdet. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Sprek læregutt!


Sexy Eva Longoria (31) vil gjerne ha barn nå. Selv om hun ikke er gift.


- Jeg vil gjerne, men Tony vil ikke ha barn utenfor ekteskap, forteller Eva i et intervju med Associated Press.


Stjernen fra TV 2-serien "Frustrerte fruer" er sammen med Tony Parker, som er basketstjerne i NBA-laget San Antonio Spurs i Texas. Han er fransk og bare 23 år gammel.


- Han har bare vært sammen med en kvinne før meg. Han er veldig snill. Jeg er den erfarne i forholdet. Jeg lærer ham opp om kjærlighet. Han har mye å lære, men kommer seg, forteller Eva smilende.


På spørsmål om paret går i giftetanker svarer hun avvisende.


- Nei, nei, ikke nå. Men vi vet nøyaktig hva vi vil ha i fremtiden. Barna våre kommer til å snakke fransk, sier hun. Hun legger ikke skjul på at sex er en sterk drivkraft i forholdet.


- Det var begjær ved første blikk - fra begges hold. Vi møttes første gang i San Antonios garderobe etter en kamp, forteller Eva. Hun svinset inn til et lag fullt av halvnakne baskethelter i et av sine minimale antrekk - og da var det gjort!


 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer