Kim Kardashian og Pete Davidson:

- Begge visste at det ikke kom til å funke

Stjerneparet gikk nylig hver til sitt.

OVER: Kim Kardashian og Pete Davidson har brutt med hverandre. Foto: Kim Kardashian/Instagram
OVER: Kim Kardashian og Pete Davidson har brutt med hverandre. Foto: Kim Kardashian/Instagram Vis mer
Publisert

Etter ni måneder som kjærester ble det i helgen kjent at forholdet mellom Kim Kardashian (41) og Pete Davidson (28) er over.

Det meldte flere amerikanske medier, deriblant People og E! News.

Sistnevnte nettsted var først med nyheten og skrev blant annet at duoen har bestemt seg for kun å være venner, og at årsaken til bruddet skal være den lange avstanden mellom Kardashian i California og Davidson i New York, samt krevende timeplaner.

SLUTT: Forholdet mellom Kim Kardashian og Pete Davidson skal være over, ifølge en rekke amerikanske medier. Video: Hulu, E-Entertainment, Instagram. Reporter: Håvard T-L Knutsen. Vis mer

«Begge er lei seg»

Nå hevder flere kilder at det tidligere paret er triste over at forholdet mellom dem ikke holdt, skriver Page Six mandag.

Eksene skal fremdeles være i kontakt med hverandre, men mens Kardashian er i USA, så befinner Davidson seg i Australia - hvor han har tilbrakt deler av sommeren med innspillingen av filmen «Wizards!».

- Pete visste at det ikke kom til å funke. Han har sagt det en stund, og Kim visste det også, forteller en venn nær paret til nettstedet, og fortsetter:

- Distansen mellom dem var en stor faktor, og neste måned begynner Pete med innspillingen av sitt nye show i New York. Noe han kommer til å bli veldig opptatt med.

Aldersforskjellen på 13 år og det faktum at TV-stjernen blir nødt til å oppholde seg mesteparten av tiden i Los Angeles med sine fire barn North (9), Saint (6), Chicago (4) og Psalm (3), skal også ha skyld i bruddet.

- De er begge lei seg over at det ikke fungerte, forteller en annen kilde som kjenner begge to til Page Six.

Videre skriver nettstedet at Davidson skal være glad for å befinne seg på andre siden av jorden akkurat nå. Avstanden skal hjelpe ham å sette ting i perspektiv, og i Australia har han hatt mulighet til å slappe av, tilbringe tid alene og å være seg selv uten å bli forfulgt av paparazzi, står det.

«Det største hjertet»

Det var i februar 2021 at nyheten om at Kim Kardashian hadde søkt om skilsmisse fra rapperen Kanye West (45). Bruddet kom etter nesten syv års ekteskap.

Samme høst det kjent at firebarnsmoren hadde funnet lykken med Pete Davidson. Duoen prøvde lenge å holde en lav profil i pressen, men de siste månedene har de vist verden hvor betatte de er av hverandre.

NYTT PAR: Ny video hauser romanseryktene mellom Kim Kardashian og Pete Davidson . Video: Tiktok/ whoscanceled og @pete_davidson4 og «Saturday Night Live» Vis mer

I tillegg til å dele flere søte kjærlighetserklæringer til hverandre i sosiale medier, så har de også stilt sammen på rød løper og snakket om forholdet offentlig.

I juni skrøt blant annet 41-åringen uhemmet av komikeren, og beskrev ham da som «det beste mennesket jeg noensinne har truffet».

- Han har det største hjertet. Folk sier alltid til meg: «Åh, han er så morsom». Det er kanskje nummer fire på listen min over hva jeg liker med ham. Han vil alltid det beste for mennesker. Han takler alt, og han er veldig, veldig omtenksom, ydmyk og genuin. Det perfekte ordet for å beskrive Pete er genuin, uttalte hun da i «The Kardashians», ifølge People.

LES OGSÅ: Sarah Natasha Melbye giftet seg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer