GÅR DET MOT SLUTTEN? Etter en utroskapsepisode i fjor, har ekteskapet mellom Ashley Cole og Cheryl Cole vært preget av usikkerhet. Foto: All Over Press
GÅR DET MOT SLUTTEN? Etter en utroskapsepisode i fjor, har ekteskapet mellom Ashley Cole og Cheryl Cole vært preget av usikkerhet. Foto: All Over PressVis mer

- Begge vet at det ikke kommer til å vare

Nå har fotballfruen tatt av gifteringen igjen...

SEHER.NO: Forholdet mellom "Girls Aloud"-sangeren Cheryl Cole (26) og ektemannen og fotballstjernen Ashley Cole (28) har vært en berg-og-dalbane etter at paret ble rammet av hans utroskap i fjor.

Paret har flere ganger fortalt at de har ordnet opp i problemene sine, men nå hevder kilder at det går mot slutten for ekteparet.

Cheryl er for tiden dommer i talentprogrammet "X Factor", og etter at hun i helgen for andre uke på rad kom uten uten gifteringen, har ryktene om at ekteskapet skranter igjen skutt fart. Kort tid etter utroskapsepisoden i fjor gikk 26-åringen også bevisst uten giftering, for å symbolisere avstanden til ektemannen.

Til Daily Mail forteller en kilde nå at ekteskapet er så godt som over.

- Sannheten er at ekteskapet er over, selv om ingen av dem ønsker å innse det. De har det fremdeles gøy nå og da, men begge vet - spesielt Cheryl - at dette ikke kommer til å vare evig.

Ifølge den britiske avisen, skal parets problemer delvis bunne i at Ashley ikke takler konas suksess så godt.

- Mønsteret i forholdet deres er at når hun oppnår noe, blir han deppa og hun bruker de neste tre-fire dagene på å bygge opp egoet hans igjen, forteller kilden.

Nylig hevdet Cheryl til The Sunday Times at ekteskapet gikk fint, men innrømmet at hun ikke stoler på ektemannen sin...

- Jeg konkluderer med at jeg ikke stoler på noen i livet mitt bortsett fra moren min og hundene mine, uttalte hun.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ : Ble bitt i leppa av fan