Begge var utro mot hverandre

Mens Hugh Grant ble tatt med buksene nede med en prostituert, forførte Liz Hurley en kollega.

HETT PAR: Hugh Grant og Elizabeth Hurley var kjærester i 13 år før det ble slutt i år 2000. Paret er fremdeles nære venner, og Grant er gudfar til sønnen hennes Damian. Foto: All Over Press
HETT PAR: Hugh Grant og Elizabeth Hurley var kjærester i 13 år før det ble slutt i år 2000. Paret er fremdeles nære venner, og Grant er gudfar til sønnen hennes Damian. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: På 90-tallet var Hollywood-stjernene Liz Hurley (47) og Hugh Grant (52) et av filmbyens aller heteste par.

Derfor kom det som et sjokk på de fleste da Grant i 1995 ble tatt med buksene nede i intimt samvær med prostituerte Divine Brown (43). Til tross for det store tillitsbruddet tilga Hurley kjæresten og duoen fortsatte forholdet i fem år til.

Men etter at skuespilleren Tom Sizemore (51) nylig ga ut biografien «Some Miracle I Made It Out of There», settes utroskapsskandalen i et litt annet lys. Sizemore hevder nemlig at han hadde en het affære med Hurley flere år før Grant oppsøkte Brown, skriver Daily Mail.

I 1992 spilte nemlig Tom mot Liz i filmen «Passenger 57», og han klarte å overtale henne til å bli med på en date. Men på grunn av brunettens vakre ytre turte han ikke prøve seg på noe. Hurley skal derimot ikke ha vært så sjenert, og forførte ham med en sexy strippeforestilling.

- Det var en jævla bra opptreden også, sier han ifølge nettstedet.

Sizemore flyttet til og med inn i Hurleys leilighet i Los Angeles, men forteller at forholdet deres raskt gikk nedover da han skjønte at hun egentlig var kjæreste med Grant, som bodde i England på den tiden. Så fort briten kom til LA ble Tom kastet ut av huset hennes.

- Hugh kommer. Når kan du flytte ut tingene dine, minnes Sizemore at Hurley spurte ham.

«Saving Private Ryan»-stjernen innrømmer at han forelsket seg i henne, og at han var oppløst i tårer da han innså at han måtte ende forholdet.

Liz Hurley og Hugh Grant gikk hvert til sitt i år 2000, og begge har fått nye partnere og barn på hver sin kant, men duoen har likevel beholdt et nært vennskap.LES OGSÅ: - Ja, det er jeg som er faren

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer