- Begge var matforgiftet i bryllupet

Anna Faris og Chris Pratts bryllup ble alt annet enn glamourøst.

SPONTANT BRYLLUP: Chris Pratt og Anna Faris giftet seg på Bali i 2009, mens begge var matforgiftet. Foto: All Over Press
SPONTANT BRYLLUP: Chris Pratt og Anna Faris giftet seg på Bali i 2009, mens begge var matforgiftet. Foto: All Over Press Vis mer

SEOGHØR.NO: «Scary Movie»-stjernen Anna Faris (37) og «Guardians of the Galaxy»-ektemannen Chris Pratt (35) overrasket alle da de kom hjem fra Bali i 2009 med nyheten om at de hadde giftet seg i hemmelighet.

VISTE RINGEN: Etter bryllupet viste Faris seg på stranda i Maui med Pratt og sin nye ring på fingeren. Foto: All Over Press
VISTE RINGEN: Etter bryllupet viste Faris seg på stranda i Maui med Pratt og sin nye ring på fingeren. Foto: All Over Press Vis mer

Men noe luksuriøst bryllup var det absolutt ikke snakk om. Faris avslører nemlig at både hun og Pratt var matforgiftet da de bestemte seg for å bli mann og kone.

- Vi hadde ikke planlagt noen ting. Vi var på Bali og var matforgiftet, den virkelig tøffe typen, du vet, der vi løper fram og tilbake til toalettet, sier hun ifølge nettstedet Contactmusic.com.

Da de satt på flyet til Bali, ante de selv ingenting om hva som skulle skje.

- Jeg så etter kylling på romservice-menyen, og så at hotellet også kunne tilby bryllup. Selv om vi var syke sa Chris: La oss gjøre det! De ansatte skaffet oss tradisjonelle klær fra Bali og en lokal prest. Vi ante ikke hva som skjedde, men da vi reiste hjem var vi gift, sier Faris.

Akkurat hva paret hadde fått i seg som førte til matforgiftningen er uvisst. Men Faris har tidligere snakket ut om sin noe spesielle smak når det kommer til mat.

Hun er nemlig veldig glad i ekorn.

- Jeg kunne ønske jeg kunne si at det bare har skjedd en gang, men det har skjedd mange ganger. Jeg liker det ikke, men det har blitt en ting nå, sa hun under et tidligere intervju med Jimmy Kimmel.

Faris og Pratt har sønnen Jack (2) sammen.

LES OGSÅ: Spiser ekorn til middag