Begge sønnene hentet av barnevernet

I januar døde kjæresten til country-stjernen Mindy McCready. Nå har barna også blitt tatt fra henne.

FRATATT BARNA: Mindy McCready, som blant annet toppet countrylistene i USA med «Guys Do It All The Time» i 1996, har hatt mye motgang den siste tiden. Nylig mistet hun også kjæresten under tragiske omstendigheter. Foto: FAME FLYNET
FRATATT BARNA: Mindy McCready, som blant annet toppet countrylistene i USA med «Guys Do It All The Time» i 1996, har hatt mye motgang den siste tiden. Nylig mistet hun også kjæresten under tragiske omstendigheter. Foto: FAME FLYNET Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Tragediene i livet til country-stjernen Mindy McCready (37) vil ingen ende ta. Tre uker etter at samboeren hennes David Wilson ble funnet død i deres hjem, ble sønnene hennes hentet av barnevernet.

- De bare kom og tok ungene. Mindy trenger hjelp og vi bryr oss alle om henne og er glade i henne. Vi håper hun vil få den riktige hjelpen slik at hun kan gå videre med livet sitt. Akkurat nå er hun i dårlig forfatning. Deprimert og ulykkelig. Det er ikke bra, sa en kilde til E!Online.com onsdag.

Også McCreadys advokat Eric Hughes bekrefter historien til nettstedet.

- Jeg har fått beskjed om at barnevernet tok ungene i sin varetekt i ettermiddag, og at det er der de befinner seg på dette tidspunkt.


David Wilson ble funnet skutt i parets felles hjem i Heber Springs i Arkansas 13. januar, men det er fremdeles uklart om han begikk selvmord eller ble drept. Saken er under etterforskning.

Sist uke benektet sangfuglen at hun har drept kjæresten eller har noe som helst å gjøre med dødsfallet.

- Nei, gode Gud. Han var hele livet mitt. Vi var hverandres liv. Han rørte ikke bare ved hjertet mitt. Han rørte ved sjelen min. Vi var sjelevenner, sa hun i et intervju med TV-kanalen NBC.

Wilson og McCready hadde vært sammen i rundt to år og ble i fjor foreldre til sønnen Zayne (9 mnd). I tillegg har Mindy sønnen Zander (7) fra et tidligere forhold.

McCready, som blant annet toppet countrylistene i USA med «Guys Do It All The Time» i 1996, har vært forfulgt av skandaler de siste årene.

I mai i 2005 ble eks-kjæresten Billy McKnigh, som er far til hennes eldste sønn, arrestert for drapsforsøk på Mindy. I juli og september samme året prøvde hun å ta sitt eget liv. I 2008 skal hun ha forsøkt å begå selvmord nok en gang før hun dukket opp i TV-programmet «Celebrity Rehab with Dr. Drew».
 
Alkohol- og narkotikaproblemene hennes førte også til at hun i 2010 ble innlagt på sykehus etter mistanke om overdose. I 2011 kidnappet hun sin egen sønn Zander fra foreldrene sine, og etter flere dager ble hun og sønnen funnet i et skap i sitt eget hjem.LES OGSÅ:

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer