Begge skadet under TV-innspilling

- Det er kun langdistanseløpere og overvektige folk over 40 år som får dette, sier Kjetil Andre Aamodt.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Etter å ha kjempet mot landets beste idrettsutøvere på hjemmebane, blir rollene nå byttet for eks-alpinistene Kjetil André Aamodt (43) og Lasse Kjus (43).

<strong>MØTER KJENDISER IGJEN:</strong> Kjetil André Aamodt og Lasse Kjus skal neste år møte idrettsstjernene til dyst på bortebane. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør
MØTER KJENDISER IGJEN: Kjetil André Aamodt og Lasse Kjus skal neste år møte idrettsstjernene til dyst på bortebane. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør Vis mer
<strong>TØFT MØTE:</strong> Kampene mot Suzann Pettersen og Caroline Martens var ikke av den enkle sorten for Lasse og Kjetil. Foto: TVNorge
TØFT MØTE: Kampene mot Suzann Pettersen og Caroline Martens var ikke av den enkle sorten for Lasse og Kjetil. Foto: TVNorge Vis mer

Neste år er de aktuelle på TVNorge med serien «Aamodt og Kjus på bortebane», der de igjen møter stjernene til dyst. Men denne gangen er det motstanderne som har fordelen.

- Vi sliter. Vi er blitt gamle og har blitt skadet. Vi har fått plantar fascitt, som er en betennelse under fotsålene. Hvis man får det, er man enten langdistanseløper eller 40 år og overvektig. Da vi landet etter program fire, klarte ingen å gå, så vi måtte bruke bagasjetrallene som skateboard for å komme til teminalen. Det er tungt, avslører Aamodt til Seoghør.no.

I den kommende serien møter Kjetil og Lasse idrettsstjerner som Suzann Pettersen, Caroline Martens, Henrik Ingebrigtsen og lillebroren Filip, Olaf Tufte, Eirik Verås Larsen, Gro Hammerseng og Anja Edin.

Men det er en annen ting som skremmer Aamodt mer enn å møte stjernene til kamp.

- Lasse er pilot og har sjøfly, som vi har brukt en del når vi besøker idrettsutøverne. Han liker å herje med meg som har flyskrekk. Når vi steiler det flyet, er jeg ikke veldig høy i hatten, sier han.

Og Kjus er selvsagt glad i å tulle med Aamodt.

- Det er to steder han blir redd. Det er når han er med meg i flyet, og når vi er i heisen sammen. Begge stedene greier jeg å kødde med ham, sier Kjus til Seoghør.no.


«Aamodt og Kjus på bortebane» har premiere på TVNorge i 2015.

LES OGSÅ: - Når du er 40 år, så kliner du ikke lenger

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer