Henrik Elvejord Borg, alias Blodprinsen, fra «Ex on the Beach»

- Begge kjønn har meldt sin interesse

- Tenkte at dette var noe jeg aldri i verden skulle gjøre.

HEMMELIG OPPDRAG: Da Henrik Elvejord Borg var på «Ex on the Beach»-innspilling, jaktet han ikke på kjærligheten. Han var der nede for å skrive bok, og nå begynner den å ta form. Han leverte selvfølgelig en smakebit. Video: Ruben Pedersen / Helén Skogstad Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Flere av årets «Ex on the Beach»-profiler har allerede markert seg kraftig i serien, og lever godt av ettermælet. Henrik Elvejord Borg (24) fra Oslo er en av dem, og har allerede klart å skape overskrifter i samtlige av landets største aviser.

Før han takket ja til å være med, hadde han omtrent 300 følgere på Instagram. For et par dager siden bikket han 25 000, og det er ingenting som tyder på at det vil stagnere med det aller første. Han synes egentlig oppmerksomheten kan være litt overveldende eller klein, men velger å utnytte det godt til egen fordel.

  • Se video av Henrik som leser høyt fra boken øverst i artikkelen.

24-åringen hadde nemlig en annen intensjon med deltakelsen enn å finne kjærligheten. Mens deltakerne sov eller slappet av, satt han og skrev for harde livet. Målet med det hele var å skrive en avslørende bok om deltakelsen, og alt som fant sted både foran og bak kameraet.

- Fuck it

- Jeg har alltid lest mye, og så tok jeg noen enkeltemner på litteratur i Tromsø mens jeg gikk på BI og jobbet som journalist. Jeg gapet over litt for mye der. Men jeg visste at jeg var flink nok til å skrive for avisen, og da burde det ikke være helt umulig å lage en bok, sier han til Se og Hør.

Han har allerede levd et innholdsrikt og tidvis utsvevende liv. På videregående gikk han musikk, før han fant ut at det ikke var noe for han likevel. Da søkte han seg over på studiespesialisering, der han utvekslet et år til Panama.

Se dette innlegget på Instagram

Blitt det jeg aldri skulle bli

Et innlegg delt av Henrik Elvejord Borg (@blodprinsen)

Etter det begynte han på økonomi og administrasjon på BI, men det var heller ikke noe for han. Han bestemte seg derfor for å reise til Tromsø, før han igjen returnerte til Oslo etter en stund.

Da han fikk spørsmål om han ikke ville ned til Mauritius for å være med i «Ex on the Beach», måtte han tenke seg godt om.

- Jeg fikk en forespørsel om å være med i serien, men tenkte at dette var noe jeg aldri i veien skulle gjøre, sier han, og fortsetter:

- Men så la jeg planen om å skrive bok der nede. Da tenkte jeg «fuck it», og bestemte meg for å dra. Det blir noe helt nytt, og jeg hadde en trang til å gjøre noe unikt, forklarer 24-åringen.

Det litterære prosjektet begynner å ta form, ifølge realitydeltakeren selv. Han anslår å ha nærmere 70 prosent av innholdet ferdig, og at det i realiteten bare gjenstår enkel transkribering. Boken skal publiseres på nett når den tid kommer, og han håper alle de nye følgerne på Instagram kan hjelpe å spre det gode budskap.

- På jobb

Alt i det som utvilsomt blir en utleverende roman er skrevet på Mauritius, både i fylla og edru. Han la bevisst om rutinene for å få tid til det litterære prosjektet.

- Noen dager skrev jeg to timer, andre dager skrev jeg fem. Man skal attpåtil komme inn i gruppen også, så det var som å være på jobb, sier han, og fortsetter:

- Det er mennesker jeg ikke ville hengt med om det ikke var for at vi var i samme villa lenge. Til syvende og sist er de alle fine mennesker som ikke vil noen noe vondt. Det er jo også befriende å være med mennesker som du kanskje ikke ville møtt til vanlig, forklarer han.

Skriving ble det likevel tid til, mellom hooking, ville fester, sprø påfunn og all flørtingen.

- Jeg hadde ingen alarmklokke, men jeg fikk en god rytme, sto opp tidlig og banket ut noen setninger før de andre våknet. Noe av det er skrevet på fylla, og den verste jobben nå har vært å tyde det jeg har skrevet, sier han og kommer med sin karakteristiske latter.

Når boken i sin tid blir klar, håper han på å overraske positivt. Derfor «gir han faen» i anmeldelsene som i tur og orden vil komme, for «alt over terningkast en» er greit for hans del.

VOLDSOMT: Det oppstår særdeles amper stemning mellom deltakerne i «Ex on the Beach». Nå forklarer hovedpersonene, Marielle Kvernaas Efford (20) og Cecilie Andrea Røising (21), hva som skjedde. Video: Dplay Vis mer

Drøye tilbakemeldinger

Det hersker ingen tvil om at 24-åringen har markert seg som en av de villeste deltakerne i realityserien. Han stapper penisen sin i øret på en av de andre kvinnene, viser den ellers mer enn gjerne frem og er en av dem som holder festen gående. Ofte filmes han med en sigarett i hånden, gjerne av merket Prince Rød, som enkelte har omtalt som «Blodprins».

Slik ble Instagram-navnet «Blodprinsen», som enkelte fans bruker for å tiltale ham på gaten.

I Oslo er livet en kontrast. Han trener syv dager i uken, er sjelden på byen, og er ofte å finne på Litteraturhuset. Han leser også en hel del. Mange har derfor latt seg fascinere av kontrastene han byr på, spesielt den han ble kjent for aller først. Sitatet han presenterer seg med i «Ex on the Beach» lyder som følger:

«Jeg har to lidenskaper i livet, god litteratur og analsex».

OVERRASKET: Det var duket for premiere på «Ex on the Beach». Realitykollegene Melina Johnsen og Adrian Sellevoll kunne avsløre overfor Se og Hør at de to har funnet tonen etter innspilling. Reporter: Julie Solberg. Video: Andreas Fadum. Vis mer

Sitatet har ikke gått upåaktet hen.

- Jeg har fått veldig mye tilbakemeldinger etter den analsex-kommentaren, og det er ikke bare fra jenter. Begge kjønn har meldt sin interesse, for å si det sånn, men det er bare det motsatte kjønn som interesserer meg. Likevel synes jeg det er fett å kunne gå i bresjen for litt analsex.

- Har du fått noen rare forespørsler etter utspillet?

- Om jeg har fått rare forespørsler? La oss bare si at jeg fikk en melding av to jenter en kveld som lurte på om jeg ikke kunne komme bort og pule dem bakfra. Det er bare toppen av isfjellet, liksom.

LES OGSÅ: - Hjertet mitt datt i gulvet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer