Begge foreldrene tok sine egne liv

- Det er noe jeg alltid vil måtte kjempe med, sier «Forbrytelsen»-stjernen Nikolaj Lie Kaas.

SUKSESS: Nikolaj Lie Kaas har i tillegg til «Forbrytelsen» gjort suksess på filmlerretet. Her er han i en rolle i Tom Hanks-filmen «Engler og demoner» fra 2009. Foto: Fame Flynet Norway
SUKSESS: Nikolaj Lie Kaas har i tillegg til «Forbrytelsen» gjort suksess på filmlerretet. Her er han i en rolle i Tom Hanks-filmen «Engler og demoner» fra 2009. Foto: Fame Flynet Norway Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den danske skuespilleren Nikolaj Lie Kaas (39) har gjort stor suksess som politimannen Mathias Borch i TV-serien «Forbrytelsen».

I 2009 spilte han også i Tom Hanks-filmen «Engler og demoner».

Men som Se og Hør skrev tirsdag, ble livet hans som barn preget av stor personlig tragedie, da begge hans foreldre begikk selvmord.

Til avisen VG sier skuespilleren at dødsfallet gikk sterkt inn på ham.

- Like  etter at min mor døde, ble alt likegyldig. Det er noe jeg alltid vil måtte kjempe med. Men jeg tror likevel at jeg aldri kommer til å bli rammet av en alvorlig depresjon på grunn av det som skjedde.

Nikolajs far, skuespilleren Preben Kaas, ble ifølge avisen funnet druknet i sin bil i Københavns havnebasseng da Nikolaj var åtte år.

Åtte år senere tok moren Anne Mari Lie, som var skuespiller og forfatter, sitt liv etter lang tids sykdom.

Nikolaj, som da var 16 år gammel, ble stående lenge ved morens side, da han fikk beskjeden.

- Fosterfaren min sto og holdt rundt meg, mor var akkurat død. Jeg tror jeg sto der i 20 minutter og tenkte hele tiden: Hvis jeg står litt til så virker det som jeg er enda mer lei meg. Men det var jo ikke det at jeg var lei meg, det var bare så mange inntrykk på en gang at jeg ikke klarte å forholde meg til det, sier han til VG.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Kruse frykter ikke kritikerne

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer