- Begge fikk blåmerker og blødde i ansiktet

Terje Tysland barket sammen med Åge Aleksandersen på turné.

SLÅSS MOT HVERANDRE: Terje Tysland sier til VG at han og Åge Aleksandersen flere ganger slåss mot hverandre da de spilte sammen i bandet Prudence. Her er de sammen under en konsert i 1985. Foto: SCANPIX
SLÅSS MOT HVERANDRE: Terje Tysland sier til VG at han og Åge Aleksandersen flere ganger slåss mot hverandre da de spilte sammen i bandet Prudence. Her er de sammen under en konsert i 1985. Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: De to artistveteranene Åge Aleksandersen (62) og Terje Tysland (60) er i dag gode venner, men slik var det ikke alltid da de to spilte sammen i bandet Prudence på 1970-tallet.

I den nye biografien «Åge - Historien om Norges største rocker» skal det ifølge VG komme frem at de to bandkollegene en gang blant annet låste seg inn på et hotellrom for å gjøre opp.

Tysland bekrefter episoden til avisa.

- Jo da, jeg minnes det. Jeg tror det var i Melbu i Vesterålen.

- Det var flere ganger hvor begge fikk blåmerker og blødde i ansiktet. Det var skikkelig alvor - ikke noe kjærlig klapp, sier han til VG.

I boken står det også at Tysland skal ha forsøkt å kaste en gitar på Åge. Uenigheten skal blant annet ha dreiet seg om at Tysland også ville skrive låter for gruppa, mens Åge Aleksandersen ville gjøre det alene.

I tillegg ble stemningen amper på grunn av det omflakkende turnélivet.

- Det kunne bli intenst. Vi var jo på turné i ett kjør i fem år. Likevel fikk ingen lov til å snakke stygt om Åge. Vi var som et brødrepar. Slåss og kranglet det ene øyeblikke go klemte hverandre i det neste. Vi både elsket og hatet hverandre, sier Tysland til avisen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg har kjent på selvmordsfølelsen flere ganger

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer