Yolanda Hadid:

Begge eksene fant seg over 30 år yngre damer

Yolanda Hadid har vært gift med begge, men er nå byttet ut med nyere og yngre modeller.

EKSER: Yolanda Hadid (i midten) har vært gift med både David Foster (t.v) og Mohamed Hadid (t.h). Nå har derimot de to mennene gått videre. Foto: NTB Scanpix
EKSER: Yolanda Hadid (i midten) har vært gift med både David Foster (t.v) og Mohamed Hadid (t.h). Nå har derimot de to mennene gått videre. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

«Real Housewives of Beverly Hills»-stjernen Yolanda Hadid (54) er kjent for langt mer enn å kun være en del av den mye omtalte realityserien.

Blant annet jobbet hun i mange år som modell, noe som tydelig har smittet over på barna hennes. Hun er nemlig mor til to av verdens mest profilerte modeller, Gigi (23) og Bella Hadid (21).

Men til tross for at mye later til å være på stell for den tidligere supermodellen, har Yolanda hatt et trøblete kjærlighetsliv. De to døtrene fikk hun med eksmannen Mohamed Hadid (69). Paret fikk også sønnen Anwar (19) sammen.

Yolanda og Mohamed var gift fra 1994 til 2000 og elleve år senere giftet hun seg med den berømte komponisten, musikeren og produsenten David Foster (68).

Under sitt ekteskap med Yolanda, ble Foster stefar til supermodellene Gigi og Bella, og deres yngre bror Anwar, som også jobber som modell.

I 2016 var det derimot spikeren i kista for det profilerte paret, da skilsmissen ble finalisert etter ni år sammen.

SUPERFAMILIE: Yolanda var tidligere en verdensberømt supermodell. Nå følger hennes tre barn i morens fotspor. Foto: NTB Scanpix
SUPERFAMILIE: Yolanda var tidligere en verdensberømt supermodell. Nå følger hennes tre barn i morens fotspor. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Mens Yolanda det siste året har trukket seg mer tilbake, har begge eksene hennes derimot gått videre - og det med store steg.

Oppvokst i Norge

Mohammed Hadid har funnet lykken med 36 år gamle Shiva Safai, som flyttet til Norge fra Iran da hun var fire år gammel. Hun gikk på Evje barneskole og på Dønski videregående, alt mens hun vokste opp i Sandvika.

Det står i sterk kontrast til livet hun lever i dag, når hun nå er forlovet med eiendomstoppen.

I et tidligere intervju Shiva har gjort med Dagbladet Magasinet, har hun fortalt at hun er blitt tatt godt imot av familien til Mohamed, også hans berømte barn.

Dagbladet siterte et brev hun fikk av supermodellstedatteren Gigi i 2012.

«Takk for at du ­tilbringer denne dagen med en familie som er like mye din som den er min. Takk for at du er en fantastisk og viktig del av min fars liv. Jeg elsker deg og er så takknemlig for tiden vår sammen og latteren vi kommer til å fortsette å dele. Kjærlig hilsen Gigi», sto det i brevet ifølge avisen.

Saken fortsetter nedenfor.

Forlovet

David Foster på sin side, forlovet seg med sin 34 år yngre kjæreste, Katharine McPhee (34), tidligere denne måneden.

Stor aldersforskjell er ikke uvanlig i Hollywood, men at den ene parten er dobbelt så gammel som den andre - som i dette tilfellet - er likevel mer sjeldent.

I et eget innlegg på Instagram, avslørte McPhee at hun og Foster hadde forlovet seg og at de to skal gifte seg.

Det gjorde hun ved å legge ut en skjermdump av en meldingsutveksling med kompisen Jared Eng.

I tekstmeldingene avslørte McPhee at frieriet skjedde i svært romantiske omgivelser, på toppen av et fjell i Italia. Paret har den siste tiden vært på ferie i Europa, noe sistnevnte flittig har delt bilder av i sosiale medier.

- Han gjorde det på toppen av et fjell i Anacapri. Det var bekmørkt og alt man kunne se var stjernene på himmelen, skrev hun blant annet.

❤️💍😬 cc: @jaredeng

Et innlegg delt av Katharine McPhee (@katharinemcphee)

LES OGSÅ: Avslørte baby-hemmelighet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer