TUNG TID: Sandra Lyng Haugen slet lenge med spiseforstyrrelser. Nå er hun imidlertid helt frisk. Foto: FEM/Roy Darvik
TUNG TID: Sandra Lyng Haugen slet lenge med spiseforstyrrelser. Nå er hun imidlertid helt frisk. Foto: FEM/Roy Darvik Vis mer

- Befriende å få snakket ut

Nå bruker sangstjernen sine egne erfaringer til å hjelpe andre...

Publisert
SEHER.NO: Sandra Lyng Haugen var en av gjestene i onsdagens episode av "Studio 5", der hun blant annet sjokkerte ved å kysse programleder Eli Hagen på munnen.

Etter at det ble slutt med ekskjæresten og musikeren Andres Rafael Diaz, har Sandra nå vært helt på egenhånd for første gang på en lang stund. Det synes hun er helt greit.

- Jeg trives veldig godt som singel. Jeg har for så vidt alltid vært i lange forhold. Nå er det bare meg, og jeg har tid til å fokusere på venner og musikken. I tillegg har jeg tid til jobbingen i IKS (Interessegruppen for kvinner med spiseforstyrrelser, red. anm.), en sak jeg brenner veldig for, sier hun til Seher.no.

Sandra slet selv med spiseforstyrrelsen bulimi i flere år uten at det noen gang kom ut i pressen, inntil hun selv valgte å snakke ut om sine opplevelser. Til Seher.no forteller Sandra at hun den dag i dag er hundre prosent frisk.

- Jeg er helt frisk nå, og det går kjempebra med meg. Det var befriende å få snakket ut om det som hadde skjedd. Nå ønsker jeg å hjelpe andre som har vært i samme situasjon som meg.

Planen fremover er ny singelutgivelse, fulgt av en rekke konserter. Singelen "Trenger ikke en mann" slippes i mars, og skal man tro Sandra er det en skikkelig gladlåt.

- ”Trenger ikke en mann” er en opp-tempo låt som passer både på vorspiel og nachspiel. For å si det på en litt harry måte, er det en ”hæla i taket”-sang, som er veldig forskjellig fra min forrige singel, som var mer en trist ballade. Denne kommer man i godt humør av.

- Sangen er kanskje litt basert på mitt eget liv, sånn som det er akkurat nå.

Selv om Sandra nyter tiden i studio, hevder hun at hun liker seg enda bedre på scenen. Derfor tror hun fremtiden blir av den lyse sorten.

- Nå gleder jeg meg til å turnére. Det blir godt å komme seg ut på veien igjen og spille konserter. Publikum kan forvente å høre sangene fra albumene mine og et sterkt liveshow.

Studio 5 sendes på FEM onsdager klokken 21.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Kysset du aldri trodde du ville se


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer