OSCARNOMINERT: Mickey Rourke har fått mye skryt for sin hovedrolle i filmen "The Wrestler", men han imponerte ikke Jessica Alba like mye... Foto: Filmweb
OSCARNOMINERT: Mickey Rourke har fått mye skryt for sin hovedrolle i filmen "The Wrestler", men han imponerte ikke Jessica Alba like mye... Foto: FilmwebVis mer

Befølte Alba på rød løper

Jessica ble sjokkert over kollegaens oppførsel.

SEHER.NO: Mickey Rourke har fått mye skryt og ble nominert til Oscar for for sin rolle som tilårskommen fribryter i filmen "The Wrestler".

Men 56-åringen imponerer ikke like mye med sin oppførsel utenfor lerretet.

Da Rourke lørdag møtte filmstjernen Jessica Alba (27) på den røde løperen under Independent Spirit Awards i Santa Monica, skal han ikke ha nøyet seg med å stirre på den smellvakre skuespilleren.

Ifølge nettstedet Female First skal Rourke ha befølt Jessica, noe som førte til en kraftig reaksjon.

- Han stod nær henne og lente seg fram for å beføle henne. Hun hoppet tilbake og gjorde en grimase for å vise sin avsky, sier en kilde til New York Daily News ifølge nettstedet.

Episoden følger kort tid etter at kvinneglade Rourke ble beskyldt for å spre sexrykter om seg selv og den 21 år gamle skuespilleren Evan Rachel Wood - som spiller hans datter i "The Wrestler".

- Bare fordi jeg er singel, betyr ikke det at man kan utnytte meg. Jeg er ikke tiltrukket av ham, han er for gammel for meg. Ingenting skjedde og ingenting kommer til å skje, sier stjernen bestemt.

Forhåpentligvis får Mickey Rourke bedt Alba om unnskyldning før de to starter innspillingen av filmen "Sin City 2" sammen senere i år...

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Mickey Rourke sov i skapet