Barry på besøk i TV-studioet til Larry King
Barry på besøk i TV-studioet til Larry KingVis mer

Bee Movie (Biefilmen)

Konkurransen er avsluttet! Vinnerne er annonsert nederst på siden

SEHER.NO: Delta i konkurransen og bli den heldige vinner av kinobilletter til den norske versjonen av denne filmen.


"Bee Movie" er Jerry Seinfeldts første prosjekt i animasjonsfilmens verden, et yndlingsområde for den suksessrike stand-up komikeren. Han har både gitt stemme til den sentrale rollen på amerikansk og vært med på å skrive manus samt medvirket som produsent.


"Bee Movie", en komedie som vil forandre alt du visste om bier.


Bien Barry B. Benson (Jerry Seinfeldt) har akkurat avsluttet college-eksamen. Barry ønsker å få mer ut av livet enn den uunngåelige karrieren som venter ham og alle de andre arbeiderne i New Hive City- en jobb hos Honex i honningproduksjonen.


Barry tar sjansen på å våge seg ut av bikuben og trår snart inn i en verden hinsides sine villeste drømmer. Da Barry tilfeldigvis møter en livsglad blomsterhandler som heter Vanessa, spilt av Renèe Zellwegger, bryter han en av bienes grunnleggende samfunnsregler ved at han snakker til henne. Snart utvikler det seg et vennskap, og Barry får et krasjkurs i menneskenes liv.


Når han oppdager at hvem som helst kan kjøpe honning rett fra hyllene i butikken, blir han sjokkert over at folk stjeler bienes eget produkt for å tjene penger på det og bestemmer seg for å saksøke hele menneskeheten.


 Vinnere av 2 billetter:
Gro Kåsmoll, Moss
Jonatan Westvoll, Mo i Rana
Lotte Ødegaard, Oslo
Elisabeth Egholm, Oslo