«Bee Gees»-stjerne innlagt på sykehus

- Ambulansen kom farende og hentet ham, sier en kilde om Robin Gibbs sykehusinnleggelse.

<strong>TIL SYKEHUS:</strong> «Bee Gees»-stjernen Robin Gibb, som i 2010 var gjest hos Fredrik Skavlan, er innlagt på sykehus. Nok en gang på grunn av trøbbel med magen. Foto: Fame Flynet
TIL SYKEHUS: «Bee Gees»-stjernen Robin Gibb, som i 2010 var gjest hos Fredrik Skavlan, er innlagt på sykehus. Nok en gang på grunn av trøbbel med magen. Foto: Fame Flynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: «Bee Gees»-legenden Robin Gibb (61) ble torsdag igjen lagt inn på sykehus. Årsaken er hans stadig tilbakevendende mageproblemer, skriver Britain's Daily Express.

Mannen bak hit-låten «Night Fever» måtte denne gangen legges inn etter å ha fått akutte buksmerter men han var hjemme i hjemmet sitt i engelske Oxfordshire. Like etterpå ble han fraktet i ambulanse til et sykehus i nærheten.
 
- En ambulanse kom farende og hentet ham. Kona hans sto ved siden av og så tydelig bekymret ut. Han hadde store smerter, sier en kilde til avisen.

En venn av musikerlegenden understreker at Robin Gibb ikke ville lagt seg inn på et sykehus hvis ikke situasjonen var alvorlig.

- Han er en svært modig og tøff mann, som ikke ville latt seg legge inn hvis ikke han måtte. Fortsatt vet vi ikke om dette bare er en gjentakende mageproblem for ham, eller om det er noe helt nytt, forteller den ikke-navngitte vennen.

Gibb ble tvunget til å trekke seg fra sin turné i Sør-Amerika tidligere i år på grunn av de samme problemene. I fjor måtte 61-åringen opereres grunnet en blokkert tarm.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Kjørt til sykehus under jubileum  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer