Bedt om å sterilisere seg etter TV-innslag

- De er slemme og vet ikke hva de prater om, sier den svenske hollywoodfruen Gunilla Persson. Se video.

STAGEMOM: Gunilla Persson er en såkalt "stagemom" som gjør alt hun kan for at datteren Erika skal bli en stjerne.  Foto: TV3/Thomas Engström
STAGEMOM: Gunilla Persson er en såkalt "stagemom" som gjør alt hun kan for at datteren Erika skal bli en stjerne. Foto: TV3/Thomas Engström Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Fjerde sesong av «Svenske Hollywoodfruer» er nettopp avsluttet på TV3, og denne gangen har TV-seerne blant annet blitt bedre kjent med en ny svenske.

Gunilla Persson (52) flyttet til Los Angeles med datteren Erika (9) for å jobbe med sin egen filmkarriere og fremme datterens drøm om å bli sang- og filmstjerne.

- Det er morsomt å vise frem livet sitt på TV og Erika er ikke redd for kameraene. Hun er flink til å synge, spille og i tillegg er hun fotogen, sier Persson til Seher.no.


Fikk hatbrev
I serien følger vi Gunilla og datteren på ulike auditions, der mor og datter drømmer om Erikas store gjennombrudd.

Mange svensker og nordmenn har reagert på måten Persson oppdrar datteren. Og hun måttet tåle massiv kritikk fra folk som mener hun ikke egner seg som mor. 52-åringen har fått hatbrev fra folk som synes hun er en dårlig mor, og noen har til og med bedt henne om å sterilisere seg.

- Det er slemme mennesker som ikke vet hva de snakker om. Kritikken er helt ufortjent og kommer fra mennesker som rir på min kjendisstatus, mener Persson.


- Svenskene kan være slemme
Særlig én episode har ført til sterke reaksjoner. I episode seks følger Persson datteren på en audition da hun blir dårlig og må kaste opp. Gunilla sier da at hun ba til Gud om at Erika måtte kaste opp slik at hun fikk opp slimet fra halsen. (Se klippet nederst i saken)

- Erika var syk og forkjølet da det ble spilt inn. Det er latterlig å kritisere meg for det. Det svenske folket kan være veldig slemme, og Erika kastet opp fordi hun var redd for hva de ville si om hennes opptreden. Jeg ble også kritisert fordi jeg sa det var Gud som gjorde at hun kastet opp, men vi tror på Gud og snakker mye om ham.

Beskytter datteren
I etterkant av episoden prøvde Persson å beskytte datteren kritikken i media, og holdt henne unna nettaviser.

- Tenk om vi bodde i Sverige og hun hørte hvordan de kritiserte moren hennes. Hun hadde blitt så såret, derfor prøver jeg å beskytte henne.

Persson understreker at hun ikke tvinger datteren til å gjøre noe hun ikke vil, og at det er Erika som drømmer om stjernestatus og vil gå på auditions.

- Vi har det gøy sammen. Det burde gå an å få frem et barns talent uten å bli kritisert. Jeg reddet min mor fra gamlehjemmet i Sverige og er alenemor for Erika, jeg lever for familien min, sier hun. 


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Nå får dere finne en annen hakkekylling

Se Gunilla og Erika på audition her!


[obj:media:10708]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer