Jennifer Siebel Newsom:

Bedt om å simulere orgasme

- Det gjør jeg ikke, sa den tidligere skuespilleren.

OFFER: Jennifer Siebel Newsom hevder at hun ble voldtatt av filmprodusent Harvey Weinstein. Foto: AP Photo/Victoria Will/NTB
OFFER: Jennifer Siebel Newsom hevder at hun ble voldtatt av filmprodusent Harvey Weinstein. Foto: AP Photo/Victoria Will/NTB Vis mer
Publisert

I 2020 ble Harvey Weinstein (70) dømt til 23 år i fengsel for voldtekt og seksuelle overgrep mot to kvinner. Han er også anklaget for en rekke andre overgrep, og i disse dager pågår en rettssak mot ham i Los Angeles.

Jennifer Siebel Newsom (48), som er gift med Californias guvernør Gavin Newsom (55), er den fjerde kvinnen som uttalte seg i den pågående rettssaken.

Newsom var tydelig preget under sin forklaring og var gråtkvalt da hun fortalte om den antatte hendelsen.

RULLATOR: Denne videoen av Harvey Weinstein skaper sterke spekulasjoner. Video: NTB Scanpix og Dagbladet TV Vis mer

Bedt om å simulere orgasme

New York Post har kommet med nye detaljer fra rettssalen, og blant annet skal Newsom ha blitt bedt om å simulere en orgasme under sin forklaring.

Årsaken er at hun fortalte retten at hun hadde «laget lyder» for å få Weinstein til å nå klimaks - med den hensikt å få en slutt på overgrepet.

Newsom skal ha bli tydelig ukomfortabel da retten ba henne gjenskape lydene hun hadde laget.

- Dette er ikke «Da han møtte henne». Det gjør jeg ikke, sa hun og refererte til en scene i filmen fra 1989 hvor Meg Ryans (60) karakter simulerer en orgasme på en restaurant.

HUN BLE VOLDTATT: Den norske skuespilleren Natassia Malthe hevder hun ble voldtatt av Harvey Weinstein i 2008. Hun fortalte dette på en pressekonferanse i New York onsdag kveld, sammen med sin advokat Gloria Allred. Video: CNN / Foto: NTB Scanpix. Vis mer

Måtte beskrive kjønnsorganene

48-åringens første vitnemål i saken kom mandag denne uka. Da ble hun bedt om å beskrive Weinsteins fysikk - noe som har vært et gjentakende tema under alle de fornærmedes vitnemål.

Årsaken skal være at Weinstein tidligere led av en bakterieinfeksjon som førte til en underlivsoperasjon der han måtte flytte testiklene. De fornærmedes beskrivelse av hans underliv kan dermed være bevis på at de snakker sant.

- Mye blåmerker, merker, gul og grønn, mye strekkmerker på magen, ikke i fysisk god form i det hele tatt. Det så ut som den ikke var omskåret og den så rar ut, litt ut fiskeaktig ut, den penisen. Noe var forvrengt i testiklene... Veldig mye hud der nede, sa Newsom på mandag.

LES OGSÅ: - Lignet ikke på øyne lenger

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer