Jennifer Siebel Newsom:

Bedt om å simulere orgasme

- Det gjør jeg ikke, sa den tidligere skuespilleren.

OFFER: Jennifer Siebel Newsom hevder at hun ble voldtatt av filmprodusent Harvey Weinstein. Foto: AP Photo/Victoria Will/NTB
OFFER: Jennifer Siebel Newsom hevder at hun ble voldtatt av filmprodusent Harvey Weinstein. Foto: AP Photo/Victoria Will/NTB Vis mer
Publisert

I 2020 ble Harvey Weinstein (70) dømt til 23 år i fengsel for voldtekt og seksuelle overgrep mot to kvinner. Han er også anklaget for en rekke andre overgrep, og i disse dager pågår en rettssak mot ham i Los Angeles.

Jennifer Siebel Newsom (48), som er gift med Californias guvernør Gavin Newsom (55), er den fjerde kvinnen som uttalte seg i den pågående rettssaken.

Newsom var tydelig preget under sin forklaring og var gråtkvalt da hun fortalte om den antatte hendelsen.

Bedt om å simulere orgasme

New York Post har kommet med nye detaljer fra rettssalen, og blant annet skal Newsom ha blitt bedt om å simulere en orgasme under sin forklaring.

Årsaken er at hun fortalte retten at hun hadde «laget lyder» for å få Weinstein til å nå klimaks - med den hensikt å få en slutt på overgrepet.

Newsom skal ha bli tydelig ukomfortabel da retten ba henne gjenskape lydene hun hadde laget.

- Dette er ikke «Da han møtte henne». Det gjør jeg ikke, sa hun og refererte til en scene i filmen fra 1989 hvor Meg Ryans (60) karakter simulerer en orgasme på en restaurant.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer