Simon Rex:

- Bedt om å lyve om Meghan-sex

Skuespiller Simon Rex ble tilbudt over 600 000 kroner for å lyve om sin tidligere kollega Meghan Markle.

- FINNES GODE MENNESKER: Meghan Markle sendte Simon Rex takkekort for å ha avslått tilbudet. Foto: Tim Rooke / REX / Shutterstock / NTB
- FINNES GODE MENNESKER: Meghan Markle sendte Simon Rex takkekort for å ha avslått tilbudet. Foto: Tim Rooke / REX / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert

Før Meghan Markle (40) giftet seg med prins Harry (37) og ble Hertuginnen av Sussex, var hun skuespiller. På hertuginnens CV finner vi blant annet «CSI: Miami», «Suits» og «Cuts».

Det var i sistnevnte serie hun spilte mot skuespiller Simon Rex (47). I et intervju med The Guardian forteller Rex om et fristende tilbud fra tabloidpressen.

Rex hevder han ble tilbudt 70 000 dollar, som er over 600 000 norske kroner, for å lyve om at han hadde gått til sengs med Meghan da hun fremdeles var skuespiller.

- Jeg var blakk som faen og jeg trengte virkelig pengene, røper han til The Guardian, før han følger opp:

- Men jeg skal heller leve på matkuponger før jeg gjør det der.

Mottok takkekort

Som takk for at han avslo tilbudet, fikk han et takkekort fra skuespillerkollegaen, som Rex har rammet inn. I kortet står det: «Det er fint å vite at det fremdeles finnes gode mennesker».

Skuespilleren snakket først om tilbudet i podkasten «Hollywood Raw» i 2020, ifølge Entertainment Tonight. Der understreket 47-åringen at han og Meghan aldri datet.

- Vi hang bare én gang, fordi vi jobbet med en tv-serie sammen. Hun var en jeg møtte på et tv-show, og vi møttes for lunsj, og det var omfanget av det.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer