Simon Rex:

- Bedt om å lyve om Meghan-sex

Skuespiller Simon Rex ble tilbudt over 600 000 kroner for å lyve om sin tidligere kollega Meghan Markle.

- FINNES GODE MENNESKER: Meghan Markle sendte Simon Rex takkekort for å ha avslått tilbudet. Foto: Tim Rooke / REX / Shutterstock / NTB
- FINNES GODE MENNESKER: Meghan Markle sendte Simon Rex takkekort for å ha avslått tilbudet. Foto: Tim Rooke / REX / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert

Før Meghan Markle (40) giftet seg med prins Harry (37) og ble Hertuginnen av Sussex, var hun skuespiller. På hertuginnens CV finner vi blant annet «CSI: Miami», «Suits» og «Cuts».

Det var i sistnevnte serie hun spilte mot skuespiller Simon Rex (47). I et intervju med The Guardian forteller Rex om et fristende tilbud fra tabloidpressen.

Rex hevder han ble tilbudt 70 000 dollar, som er over 600 000 norske kroner, for å lyve om at han hadde gått til sengs med Meghan da hun fremdeles var skuespiller.

NEKTET: Skuespiller Simon Rex, som for tiden er aktuell med filmen «Red Rocket», hevder han takket nei til over 600 000 kroner for å lyve om hertuginne Meghan. Foto: Laurent Vu / SIPA / NTB
NEKTET: Skuespiller Simon Rex, som for tiden er aktuell med filmen «Red Rocket», hevder han takket nei til over 600 000 kroner for å lyve om hertuginne Meghan. Foto: Laurent Vu / SIPA / NTB Vis mer

- Jeg var blakk som faen og jeg trengte virkelig pengene, røper han til The Guardian, før han følger opp:

- Men jeg skal heller leve på matkuponger før jeg gjør det der.

OVERRASKER: I den første episoden av prins Harry og hertuginne Meghans podkast får vi høre noe helt uventet på slutten. Video: AP/ NTB SCANPIX Vis mer

Mottok takkekort

Som takk for at han avslo tilbudet, fikk han et takkekort fra skuespillerkollegaen, som Rex har rammet inn. I kortet står det: «Det er fint å vite at det fremdeles finnes gode mennesker».

Skuespilleren snakket først om tilbudet i podkasten «Hollywood Raw» i 2020, ifølge Entertainment Tonight. Der understreket 47-åringen at han og Meghan aldri datet.

PRINS HARRY: Prins Harry prater med Oprah i en ny serie med Apple. Vis mer

- Vi hang bare én gang, fordi vi jobbet med en tv-serie sammen. Hun var en jeg møtte på et tv-show, og vi møttes for lunsj, og det var omfanget av det.

Rex avslørte den gang at han sa nei til mye penger fordi han «ikke følte for å ødelegge for kongefamilien».

Seiret i retten

Dette er langt fra den eneste gangen tabloidpressen har forsøkt å spenne bein på hertuginne Meghan.

I 2019 startet striden mellom Meghan og den britiske tabloidavisen Mail on Sunday og MailOnline, som hun mener hadde brutt personvernet hennes.

10 ÅR: I anledning deres tiende bryllupsdag delte prins William og hertuginne Kate denne videoen. Vis mer

Det gjaldt et håndskrevet brev 40-åringen hadde sendt faren, Thomas Markle, som delvis ble publisert. Hun mener at hennes privatliv ble invadert over publiseringen av det private brevet.

I brevet kom Meghan med en bønn til faren om å holde seg unna pressen, og et håp om å kunne ordne opp i familieforholdet

I februar i fjor fikk hun medhold i saken i domstolen for sivile saker.

LES OGSÅ: - Livredd for å bli som onkelen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer