UTRO: Jillian Harris falt for Ed Swiderski under "The Bachelorette". Nå viser det seg at Ed har møtt flere damer bak ryggen hennes. Foto: All Over Press
UTRO: Jillian Harris falt for Ed Swiderski under "The Bachelorette". Nå viser det seg at Ed har møtt flere damer bak ryggen hennes. Foto: All Over PressVis mer

Bedro "Ungkarskvinnen" med to damer

Lykken brast for den amerikanske TV-stjernen.

SEHER.NO: I årets sesong av den amerikanske serien "Ungkarskvinnen", var det flotte Jillian Harris (29) som fikk velge og vrake i kjekke menn.

Realityforhold er kanskje ikke de som er kjent for å vare lengst, og i Jillians tilfelle har forholdet med Ed Swidenski - som hun til slutt valgte som som kjæreste - fått en uheldig start...

Kun åtte dager etter at Ed fridde til henne under finalen i serien, skal han ha hatt sex med eks-kjæresten, Linsey Johnson, skriver Us Magazine.

Ikke nok med det, men kun én dag etter han hadde vært utro med ekskjæresten, skal han ha hatt sex med en ny dame, Bethany Steffen, forteller Steffen selv til Us.

De to kvinnene snakker begge ut til magasinet nå, slik at Harris skal få vite sannheten om forloveden.

- Ed er ikke verdt å bruke tid på, men hvis jeg kan hjelpe noen for å unngå kjærlighetssorg, så gjør jeg det, sier Steffen til magasinet.

Ifølge Us Magazine skal Swidenski ha møtt både Bethany Steffen og Lindsey Johnson bak ryggen på forloveden.

I 2004 prøvde Janniche Adolfsen seg som ungkarskvinne i den norske versjonen av serien. Hun valgte til slutt Marius Heyerdal blant beilerne, men paret holdt bare sammen i to uker.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: 
- Jeg kysser aldri på første daten