- Bedro kjæresten med regissøren

Nå angrer Kristen Stewart på affæren som kan koste henne forholdet til filmkollega Robert Pattinson.

SLUTT?: Kristen Stewart skal ha latt seg friste og tilbragte natten med en annen mann enn kjæresten Robert Pattinson.  Foto: All Over Press
SLUTT?: Kristen Stewart skal ha latt seg friste og tilbragte natten med en annen mann enn kjæresten Robert Pattinson. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Robert Pattinson (26) og Kristen Stewart (22) er etter «Twilight»-suksessen blitt et av verdens største kjendispar både på film og i virkeligheten. Men nå kan det være slutt på lykken.

Amerikanske medier hevder nemlig at Stewart lot seg sjarmere av regissør Rupert Sanders (41) og tilbrakte en natt med ham.

- Kristen er knust. Det var et feil valg. Hun har ikke en affære med Rupert, det var bare et øyeblikk som ikke skulle ha skjedd, sier en kilde til People.


Ingen av stjernene har kommentert ryktene, men både Robert og Kristen skal være knust over at forholdet nå kan være slutt.

- Hun mente aldri å såre noen. Hun er et godt menneske som tok et dårlig valg.


Sanders er gift med to barn, og han og Kristen fant tonen under innspillingen av «Snow White and the Huntsman» som han regisserte. Nå er Stewart knust fordi hun kan ha kastet bort et fantastisk forhold for en natt med Sanders.

Kristen og Robert flyttet nylig sammen, og de siste månedene har det ryktes at de planlegger å gifte seg.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Han skriver bryllupssang til henne

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer