- Bedre barnevakter kunne vi ikke ha ønsket oss

Tora Berger og ektemannen får god hjelp med lille Aleksander (4 mnd.) av de to hundene sine.

DYREELSKERE: Både Tora Berger og ektemannen Trond Teveldal er svært glade i dyr, og er veldig fornøyde med at de to hundene i familien har tatt godt imot lille Aleksander. Foto: Werner Juvik
DYREELSKERE: Både Tora Berger og ektemannen Trond Teveldal er svært glade i dyr, og er veldig fornøyde med at de to hundene i familien har tatt godt imot lille Aleksander. Foto: Werner Juvik Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I midten av april kunne den tidligere skiskytterdronningen Tora Berger (34) juble over at sønnen Aleksander kom til verden.

Hun og ektemannen Trond Teveldal (35) stortrives som foreldre, og får god hjelp fra den lille familiens to engelske settere, Tarzan (7) og Bajas (1).

- De passer på ham som smeder døgnet rundt. Alt tyder på at det har vært stor stas for de to hundene våre å få en baby i huset, forteller Tora Berger til Se og Hør.

Saken fortsetter under bildet.

Hun røper at både hun og ektemannen på forhånd var veldig spente på hvordan hundene ville reagere på å få et nytt familiemedlem.

- Man kan jo ikke akkurat forberede hunder på at det skal komme en liten baby i huset. Men heldigvis har det gått over all forventning, sier Berger begeistret.

«Vakthund» for sønnen

Familiens flotte hunder har inntatt to litt forskjellige roller som barnepassere, forteller det nybakte foreldreparet til Se og Hør:

- Bajas er den mest ivrige av dem. Han følger hele tiden med og hvis babyen gråter bykser han straks bort for å snuse litt på den vesle. Bajas er fortsatt valp og synes tydeligvis det er kjempekult å slikke vesle Aleksander i ansiktet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer