«Jakten»-bonde Sebastian Muth Johansen:

- Bedre å være alene

Letter på sløret om tiden etter «Jakten på kjærligheten» og bruddet.

SINGELLIV: Den tidligere TV-profilen røper detaljer om singellivet etter bruddet med Ragne Grønning Almberg tidligere i år. Foto: Linn Olsen / TV 2
SINGELLIV: Den tidligere TV-profilen røper detaljer om singellivet etter bruddet med Ragne Grønning Almberg tidligere i år. Foto: Linn Olsen / TV 2 Vis mer
Publisert

I fjor sommer fikk «hele» Norge følge bonde Sebastian Muth Johansen (29) i søken etter en kjæreste i TV 2-programmet «Jakten på kjærligheten».

Han fant til slutt lykken med frieren Ragne Grønning Almberg (23), men få måneder etter at kameraene var pakket ned, var bruddet et faktum.

Nå letter «Jakten»-bonden på sløret om singellivet.

FRITTALENDE: «Jakten»-bonden Sebastian Muth Johansen var frittalende da han var på speed date. Video: TV 2 Vis mer

- Har blitt starstruck

Til Se og Hør forteller bonden at livet går sin vante gang, og at få mennesker på øya der han bor tenker over at han har vært på TV. På fastlandet derimot, er det flere som tar kontakt med Johansen.

Blant annet hender det at noen kommer bort for å spørre om et bilde.

- Så blir jeg litt overrasket, fordi jeg har også opplevd at folk har blitt «starstruck». Jeg har ikke gjort noe som er utenom det vanlige, jeg er ikke Elon Musk, forteller han.

I TÅRER: Det ble tårevått og emosjonelt da «Jakten på kjærligheten»-bonden Tormod Bakke Johnsen velger å vrake frieren Atle Hoff. Video: TV 2 Vis mer

Johansen omtaler seg selv som en helt vanlig fyr, og synes det er morsomt at noen blir «starstrucked». Han innrømmer også samtidig at det har tikket inn noen meldinger i sosiale medier etter TV-opptreden.

- Men det har vært dødt på damefronten siden jeg og Ragne avsluttet det noen måneder etter innspillingen. Jeg er opptatt med mitt, påpeker han.

- Bedre å være alene

Det har likevel blitt noen dater på 29-åringen etter bruddet i vinter - dog ikke uten utfordringer.

- Det er ikke alltid like lett, men det er noen som har kommet og henvendt seg, så merker du et snev av det man har hørt kjendiser uttale: Det er ikke alltid man er like trygg på de intensjonene folk har.

Å finne en kjæreste er derimot ikke noe «Jakten»-bonden stresser med.

- Nå er jeg 30 år, og har kommet frem til at man skal ha lyst til det og det skal være gjenbyrdig. Jeg ønsker ikke å havne i en situasjon der jeg slår meg til rette med noe, forklarer han, og utdyper:

DRAMATISK: Da «Jakten»-bonden Stefan fortalte Pernille dette ble det dramatisk. Video: TV 2 Vis mer

- Jeg ønsker å være i en situasjon der det er noe jeg virkelig ønsker og ser i min fremtid, men ikke slår meg til ro med. Frem til man finner noe sånt, anser jeg det som bedre å være alene. Det er mer verdig å være alene, enn å være i et forhold og føle seg alene.

Johansen er imidlertid klar på hva som skal til for å få ham på kroken.

- Jeg liker personer som er glad i seg selv, og som klarer å se for seg et samlivsprosjekt der begge gir og tar, men der begge er mest innstilt på å gi, forklarer han, og legger lattermildt til:

- Hvis noen liker det de så, er det bare å knakke på døren min!

LES OGSÅ: Kreftsyke Eli: - Ikke vært lett

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer