Jennifer Garner nekter å være bitter

Bedratt på familieferie

Samme hva eksmannen har utsatt henne for, har sjarmerende Jennifer Garner fortsatt å se positivt på livet.

FÅR MYE ROS: Jennifer Garner kalles «den snilleste stjernen» i Hollywood, og hjelper både hjemløse og andre som har falt utenfor i samfunnet. Foto: Eric Charbonneau/REX/NTB
FÅR MYE ROS: Jennifer Garner kalles «den snilleste stjernen» i Hollywood, og hjelper både hjemløse og andre som har falt utenfor i samfunnet. Foto: Eric Charbonneau/REX/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Du skal lete lenge for å finne en superstjerne som er like jordnær og likandes som skuespilleren Jennifer Garner (50).

På Instagram gleder hun stadig siden nesten 13 millioner følgere med små glimt fra livet sitt. Her viser hun hvordan hun lager gaver bestående av tøy, måltider og gavekort til uteliggere, eller hvordan hun spontant betaler for alle bak henne i køen på Starbucks.

«Noe jeg har lært av min mor, er at lykke er ditt eget ansvar. Livet du lever mens du venter på utdannelsen, jobben eller mannen er det virkelige livet ditt. Bestem deg for å nyte det og jobbe mot å være fornøyd og tilfreds», skrev hun tre dager før hun fylte 50 år i april.

Forelsket i en annen

Hun lever som hun lærer. Jennifer kunne blitt en bitter kvinne etter behandlingen hun fikk av eksmannen Ben Affleck (49).

Paret møttes i 2004, like etter at Ben hadde avlyst bryllupet med Jennifer Lopez (52). Og mens frøken Garner falt pladask, viste det seg at det var frøken Lopez som egentlig var Bens store kjærlighet.

Paret er som kjent nylig blitt forlovet igjen.

Garner og Affleck giftet seg i 2005 og ble foreldre til datteren Violet (16) et halvt år senere. Deretter kom Seraphina (13) og Samuel (10).

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer