Bedrar sin gravide kjæreste

Nicole «Snooki» Polizzi skal være knust av forlovedens svik.

UTRO: Nicole Snooki Polizzi venter barn med kjæresten Jionni LaValle som skal ha bedratt henne med eks-kjæresten. Her øver hun seg på morsrollen med en dukke.  Foto: All Over Press
UTRO: Nicole Snooki Polizzi venter barn med kjæresten Jionni LaValle som skal ha bedratt henne med eks-kjæresten. Her øver hun seg på morsrollen med en dukke. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I mars ble det kjent at realitystjernen Nicole «Snooki» Polizzi (24) venter sitt første barn med forloveden Jionni LaValle (24).

Paret har brettet ut privatlivet i MTV-serien «Jersey Shore» der Snookis ville oppførsel ofte fører til krangel. Nå har derimot 24-åringen lagt partylivet bak seg og gleder seg til å starte en familie. Men ifølge magasinet National Enquirer er ikke alt like rosenrødt som det virker. LaValle har nemlig ikke kommet over eks-kjæresten Erica Wecksler (22) og har flere ganger møtt henne i hemmelighet.

- Ifølge kildene våre har «Jersey Shore»-stjernens kjæreste Jionni LaValle hemmelige romantiske møter med sin tidligere kjæreste, skriver National Enquirer. 

- Stakkars lille Snooki er fanget i et kjærlighetstriangel som hun ikke vet noe om. Jionni er forlovet med Snooki, men kontakter Erica bak ryggen hennes. Han er utro, sier en kilde til ukebladet.

Snooki er i ferd med å filme sitt eget realityshow med venninnen Jenny «JWow» Farley og skal etter planen være med i sjette sesong av «Jersey Shore».
  

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Øver seg på morsrollen med falsk baby  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer