Becks-losje til 33 mill

David Beckham er vraket fra landslaget, men har ikke gitt opp drømmen om fast plass på Wembley.

BENKESLITER: David Beckham trenger ikke lenger å dusje etter en landskamp. Foto: All Over Press
BENKESLITER: David Beckham trenger ikke lenger å dusje etter en landskamp. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEHER.NO: David Beckham (31) har svidd av 33 millioner kroner på en privat losje på nye Wembley Stadium - og nå ønsker flere fotballstjerner å gjøre det samme.


Selv om prisene tilsvarer bruttnasjonalproduktet til et lite land, er det rift om å sikre seg de gjeveste plassene ved den nye nasjonalanlegget. De minste losjene koster fra 770 000 kroner, mens de største - som har 20 sitteplasser - har en årlig leie på 3,3 millioner kroner.


Det er en av de sistnevnte Beckham har sikret seg, og den ti år lange leieavtalen kommer dermed opp i den nette sum av 33 millioner kroner.


SE HER: George Bests sønn gjort arveløs


Becks' lille Wembley-krypinn består ifølge danske Ekstra Bladet av 20 luksuriøse sitteplasser, fullt utrustet bar, spisestue, storskjerm, egen tjener og tilbud om limousine-service. Limousine-tjenesten er ikke inkludert i prisen, men fantastisk utsikt til banen følger med.


Beckham, som nylig ble vraket fra det engelske landslaget, er dermed sikret å være til stede når hans gamle lagkamerater møtes til dyst.


Chelsea-eier Roman Abramovitsj, Frank Lampard, Michael Owen, Teddy Sheringham og Ronaldo skal også ha sikret seg losjer.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer