UNDERBUKSEMANNEN: Mens vi venter på Becks reklamekampanje kan vi mimre litt med speedo-badingen hans fra i fjor sommer. Foto: Stella Pictures
UNDERBUKSEMANNEN: Mens vi venter på Becks reklamekampanje kan vi mimre litt med speedo-badingen hans fra i fjor sommer. Foto: Stella PicturesVis mer

Becks blir Armani-modell

Beckham-fans kan glede seg: Snart blir fotballesset å se i bare underbuksa.

SEHER.NO: Kvinner verden over får snart noe nytt å fantaserer om - David Beckham (32) er hyret inn som det nye "ansiktet" til Emporio Armani Underwear.

Det er ikke bare fotballen Becks har tatt med seg til Amerika. Fra februar lanseres nemlig det eksklusive undertøyet i fotballessets nye hjemland, og hvem er vel bedre egnet til å fronte den muskuløse trebarnsfaren?

Ifølge wwd.com ble reklamekampanjen fotografert i Los Angeles forrige uke, men Beckham-fans verden over som gleder seg til å se den barske briten i bare underbuksa må likevel smøre seg med litt tålmodighet. Reklamekampanjen blir ikke å se i motebladene før januar.

Becks og Giorgio Armani (72) er for gamle venner å regne. Duoen ble venner da Armani designet garderoben til det engelske fotballandslaget i 2002, og han har tidligere hevdet at han tror David ikke flyttet til USA på grunn av millionkontrakten med LA Galaxy, men for å kunne gå på auditions i Hollywood.

Foreløpig er det kun Davids kone Victoria (33) som har prøvd seg som skuespiller i superparets nye hjemland. Posh, som i går avkreftet ryktene om hun og ektemannen venter sitt fjerde barn, har nemlig fått sitt gjennombrudd i en gjesterolle i "Ugly Betty".

David Beckham er ikke den første fotballspilleren som fronter et undertøysmerke. Den svenske West Ham-proffen Fredrik Ljungberg (31) ble et sexsymbol verden over da han stilte opp i bare truser for Calvin Klein. Her hjemme har Branns Torstein Helstad (30) vist seg i bare boxershortsen for sitt eget undertøysmerke.

LES OGSÅ: David er mest maskulin