Beckhams søster tvunget på trygd

- Hun får like mye på en uke som David tjener på to sekunder.

GULL OG GRÅSTEIN: Fotballstjernen David Beckham er en av verdens rikeste idrettsutøvere, mens tilstanden er ikke like gyllen for hans søster Lynne, som går på arbeidsledighetstrygd. Her er de to i Beckhams bryllup i 1999. Foto: CAMERA PRESS/Rob Welham
GULL OG GRÅSTEIN: Fotballstjernen David Beckham er en av verdens rikeste idrettsutøvere, mens tilstanden er ikke like gyllen for hans søster Lynne, som går på arbeidsledighetstrygd. Her er de to i Beckhams bryllup i 1999. Foto: CAMERA PRESS/Rob Welham Vis mer
SEHER.NO: Fotballstjernen David Beckham er en av verdens mest berømte og best betalte idrettsutøvere, og har angivelig en formue på rundt 1,2 milliarder kroner. 

Men selv om Beckhams bankkonto lever opp til hans kallenavn «Golden balls», er ikke tilstanden like gyllen for hans søster Lynne (38).

Selv om Ole Gunnar Solskjærs tidligere lagkamerat i Manchester United har spandert et hus både på Lynne og sin andre søster Joanne (28), er den førstnevnte nå så blakk at hun ifølge News Of The World mottar arbeidsledighetstrygd for å få endene til å møtes.

- Hun får 1600 kroner på en uke, det er like mye som David tjener på to sekunder, skriver avisen.


Venner av Lynne bekrefter at hun går igjennom en tøff tid.

- Hun har hatt uflaks og har ikke noen jobb, men David støtter henne, sier en kilde nær Beckham-familien til News Of The World.

Beckham skal også ha støttet søsteren ved å blant annet betale telefonregningene hennes, men  har hatt  et anstrengt forhold til Lynne etter at hun giftet seg med Colin Every, en mann som senere skal ha blitt avslørt som narkotikalanger.

Og selv om Lynne nå har søkt om skilsmisse, hevder britiske medier at hennes nye kjæreste, Kevin Brigg, som bor sammen med henne i huset hun fikk av sin berømte bror, ikke er stort bedre.

- Han er dårlig nytt. Når han drikker blir han til en jeg ikke kjenner igjen. En gang holdt jeg en kniv mot strupen hans fordi jeg trodde han skulle slå meg, sier Briggs' eks-kjæreste til News Of The World.


Hverken David Beckham, søsteren Lynne eller Kevin Briggs har så langt valgt å kommentere de alvorlige beskyldningene.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Dramatisk da flyet måtte nødlande