TIL FILMEN: David Beckham har fått tilbud om å spille i en actionfilm, noe han nå vurderer.  Foto: FameFlynet Sweden
TIL FILMEN: David Beckham har fått tilbud om å spille i en actionfilm, noe han nå vurderer. Foto: FameFlynet SwedenVis mer

Beckham tilbudt skurke-rolle

Nå vurderer David Beckham om han vil satse på en filmkarriere.

SEOGHØR.NO: Tidligere i år fortalte David Beckham (38) at han legger opp som fotballspiller. Siden har han brukt mye av tiden til å kle av seg i H&Ms undertøyskampanjer, men nå skal kjekkasen være klar for nye prosjekter.

Ifølge Contactmusic har Becks fått tilbud om en rolle i Matthew Vaughns nye spionfilm «The Secret Service». 

Det skal være «Kongens tale»-stjernen Colin Firth som ønsker David som sin filmkollega, og regissør Vaughn har allerede fått skrevet inn en skurke-rolle med Beckham i tankene.

- Becks ble spurt av Matthew om han vil være med i filmen, men har ennå ikke sagt ja. Han elsker film og har lyst til å spille en filmrolle, men bare denne ene gangen, sier en kilde til avisen The Sun. 

Beckham skal lenge ha vært interessert i å prøve seg foran kameraet og har blant annet fått tips og råd av kameraten Tom Cruise.  

Filmen er basert på en roman av Mark Millar og handler om to superagenter som må kjempe mot en rekke skurker. Rollelisten inkluderer allerede store stjerner som Colin Firth, Michael Caine og Samuel L. Jackson. 

LES OGSÅ: Her gjør Victoria to høyst uvanlige ting