Beckham tar sønnen i forsvar etter fotojobb-hets

- Uansett om folk tror det eller ei har han faktisk et genuint talent.

BECKHAM: David Beckham forguder barna sine over alt på jord - og har ingenting imot å ta eldstesønnen Brooklyn Beckham i forsvar når folk kommer med spydigheter. Dette bildet er tatt i forbindelse med Burberry-fotojobben. Foto: NTB Scanpix
BECKHAM: David Beckham forguder barna sine over alt på jord - og har ingenting imot å ta eldstesønnen Brooklyn Beckham i forsvar når folk kommer med spydigheter. Dette bildet er tatt i forbindelse med Burberry-fotojobben. Foto: NTB Scanpix Vis mer

SEOGHØR.NO: Det skapte furore da det britiske motehuset i februar hyret inn kjendissønnen Brooklyn Beckham (17) til å fotografere deres nye parfymekampanje. Flere påpekte nemlig at den unge gutten ikke er godt nok skolert til å ta profesjonelle bilder, og at han garantert hadde fått jobben kun på grunn av Beckham-navnet.

Nå tar hans verdensberømte far ham i forsvar. I et intervju med det amerikanske magasinet GQ sier David Beckham:

- Vi har alltid prøvd å beskytte barna våre så godt vi kan, og vi har alltid vært ærlig med dem: «det kommer til å bli sagt ting om dere, som ikke er sant». Vi vet at Brooklyn kommer til å gjøre feilsteg her i livet, og vi vet at han har mange flere muligheter på grunn av oss. Men han lager muligheter for seg selv også. 

FAR OG SØNN: David og Brooklyn Beckham har et svært nært forhold. Foto: NTB Scanpix
FAR OG SØNN: David og Brooklyn Beckham har et svært nært forhold. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Han forklarer videre at han beundrer sønnens interesse og talent innenfor foto.

- Så lang har vi vært veldig heldige med at han har funnet noe han elsker å drive med. Uansett om folk tror det eller ei har han faktisk et genuint talent. Han har et fantastisk «blikk», og har bevist det med bildene han har tatt.

Også Romeo Beckham (14) har jobbet for Burberry - som en av motehusets mange barnemodeller.

FIN FAMILIE: David og Victoria Beckham har barna Brooklyn (17), Romeo (13), Cruz (11) og Harper (4) sammen, og de utgjør en av verdens mektigste kjendisfamilier. Foto: NTB Scanpix
FIN FAMILIE: David og Victoria Beckham har barna Brooklyn (17), Romeo (13), Cruz (11) og Harper (4) sammen, og de utgjør en av verdens mektigste kjendisfamilier. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Patetisk at folk hyler og skriker om dette

Den norske kjendisfotograf Marcel Leliënhof (49) sa til KK.no i februar at det er for dumt at man lar seg fyre opp:

- Det blir patetisk at folk hyler og skriker om dette. Brooklyn har fått fotografjobben fordi det er et mega-PR-stunt for Burberry. Han er ikke den første som har fått litt fordeler på grunn av familiebakgrunn. Han har veldig mange følgere på sosiale medier, og klarer jo med litt hjelp å få tatt ok bilder, så jeg ser ikke problemet.

- Det blir gode historier som man kan le av

Familien på seks er en av verdens mektigste, og det skrives naturlig nok mye om dem både i magasiner, på nett og i kommentarfelt.

I det samme GQ-intervjuet sier David Beckham at han og familien ikke har tid til å drive å ta opp kampen mot usannhetene og de negative skriveriene som kommer fram:

- Noen ting blir bare sagt, og så ler du av det. Jeg jobber hardt for pengene mine, og jeg kommer ikke til å gi dem bort ved å betale advokater hele tiden. Det er enkelte kamper du velger å ta. Når de ikke er verdt å bruke energi på, så blir de heller til gode historier som man kan le av.

LES OGSÅ: Er du blant dem som har fått en halvnaken Beckham hjem i stua?