David Beckham gets a moving citation for illegal left turn April 8, 2008 X17online exclusive Foto: All Over Press
David Beckham gets a moving citation for illegal left turn April 8, 2008 X17online exclusive Foto: All Over PressVis mer

Beckham stoppet av politiet

David Beckham ble tildelt "rødt kort" av politiet i Los Angeles.

SEHER.NO: David Beckham (32) måtte se seg slått - denne gang av politiet, som ikke aksepterte Beckhams prestasjoner bak rattet.

Los Angeles Galaxy-spilleren gjorde en flott venstresving - det gjorde han. Men problemet var bare at man ikke har lov til å svinge til venstre i krysset mellom Fairfax Avenue og Sunset Boulevard i den amerikanske millionbyen...

En politibetjent på motorsykkel tok straks affære da han oppdaget trafikkovertredelsen. Og en målløs Beckham måtte dermed ta imot et rødt kort i form av et forelegg.

Stjernestatusen til tross: Hos politiet var det ingen "kjære mor". Men forelegget, som kom på drøye 800 kroner svir nok ikke spesielt mye På David Beckhams pung. Spesielt ikke nok man tenker på at han tjener cirka 247 millioner kroner årlig i sin amerikanske klubb.

- David Beckham hadde en høflig samtale med betjenten, og jeg tror han forsto at han hadde gjort noe galt, sier en øyenvitne til avisen Lancaster Daily News.

LES OGSÅ: Har du jukset, Beckham?