Beckham ser spøkelser

David og Victoria kjøpte en vingård i Frankrike. Men det spøker der...

SER SPØKELSER: Victoria og David har blitt fortalt at slottets tidligere eier går rundt og mumler for seg selv - til tross for at han døde i 2001. Foto: All Over Press
SER SPØKELSER: Victoria og David har blitt fortalt at slottets tidligere eier går rundt og mumler for seg selv - til tross for at han døde i 2001. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Uhuuuu!

Posh og Becks selger sin praktfulle vingård i Sør-Frankrike. De kjøpte 1800-tallsgodset for 18 millioner kroner i 2003. Men de har aldri sovet en eneste natt i Bargemon. Årsaken er like enkel som den utrolig: Det spøker der - og David og Victoria er redde!

Den uvelkomne gjesten er slottets tidligere eier, Leslie Duck. Han led av en uhelbredelig muskelsykdom og hjemsøker stedet etter at han begikk selvmord med hagle i 2001.

Etter hans død orket ikke enken å bli boende, og la herregården utenfor Nice ut for salg. Beckhams trodde de gjorde et kupp da de fikk kjøpt stedet for ti millioner kroner under takst.

Men ingen hadde fortalt dem at huset var hjemsøkt...

Lokalbefolkningen har hørt historien om Leslie, og sier at han begynte å gå igjen kort etter sin død.

- Men han er helt harmløs. Han bare elsket sitt hjem så høyt at han ikke kan gi slipp på det. Ingen her er overrasket, sier en nabo til britisk presse.

Spøkelsesfortellingen har likevel gjort et dypt inntrykk på fru Beckham.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer