Beckham ser spøkelser

David og Victoria kjøpte en vingård i Frankrike. Men det spøker der...

SER SPØKELSER: Victoria og David har blitt fortalt at slottets tidligere eier går rundt og mumler for seg selv - til tross for at han døde i 2001. Foto: All Over Press
SER SPØKELSER: Victoria og David har blitt fortalt at slottets tidligere eier går rundt og mumler for seg selv - til tross for at han døde i 2001. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Uhuuuu!


Posh og Becks selger sin praktfulle vingård i Sør-Frankrike. De kjøpte 1800-tallsgodset for 18 millioner kroner i 2003. Men de har aldri sovet en eneste natt i Bargemon. Årsaken er like enkel som den utrolig: Det spøker der - og David og Victoria er redde!


Den uvelkomne gjesten er slottets tidligere eier, Leslie Duck. Han led av en uhelbredelig muskelsykdom og hjemsøker stedet etter at han begikk selvmord med hagle i 2001.


Etter hans død orket ikke enken å bli boende, og la herregården utenfor Nice ut for salg. Beckhams trodde de gjorde et kupp da de fikk kjøpt stedet for ti millioner kroner under takst.


Men ingen hadde fortalt dem at huset var hjemsøkt...


Lokalbefolkningen har hørt historien om Leslie, og sier at han begynte å gå igjen kort etter sin død.


- Men han er helt harmløs. Han bare elsket sitt hjem så høyt at han ikke kan gi slipp på det. Ingen her er overrasket, sier en nabo til britisk presse.


Spøkelsesfortellingen har likevel gjort et dypt inntrykk på fru Beckham.


- Victoria er virkelig redd, og vil ikke vite av stedet. Vi har foreslått at hun leier inn enn eksorsist - en djevelutdriver - for å renske opp. Men hun vil bare kvitte seg med Bargemon-slottet. Hun har sagt at hun aldri vil kose seg på stedet, sier en venninne.


Nå har ekteparet leid inn folk til å pusse opp stedet, og gjøre det klart for salg. De håper å få samme pris som de ga, og at det finnes mennesker som ikke er like mørkeredde som dem selv...


PS! Da David søndag 14. mai skulle til Bargemon for å overvåke oppussingen ble han stoppet av politiet like utenfor flyplassen i Nice. Både han og kona skal ha trodd at det var husets forbannelse som slo til. Men så viste det seg at det var en munter politibetjent som gikk nye veier for å sikre seg en autograf!


 

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer