Beckham oppløst i tårer under prisutdelingen

Gråtkvalt Beckham takket Victoria og sønnene for støtten.

OPPLØST I TÅRER: En tydelig rørt David Beckham takket kona Victoria og sine tre sønner for at han fikk æresprisen under BBCs Sports Personality Of The Year 2010-utdeling søndag kveld.  Foto: Pa Photos
OPPLØST I TÅRER: En tydelig rørt David Beckham takket kona Victoria og sine tre sønner for at han fikk æresprisen under BBCs Sports Personality Of The Year 2010-utdeling søndag kveld. Foto: Pa Photos Vis mer
SEHER.NO: Søndag gikk BBCs prisutdeling Sports Personality Of The Year 2010 av stablen på LG arenaen i Birmingham.

Alle de store navnene i den britiske sportsbransjen var tilstede under feiringen, og den gjeveste prisen av dem alle - æresprisen for lang og tro tjeneste, gikk til David Beckham (35), skriver The Sun. 
 
En tydelig rørt Beckham kom opp på scenen for å motta prisen av fotball-legenden Sir Bobby Charlton, Ryan Giggs og Freddie Flintoff.

Og med tårevåte øyne og en stemme som var nær ved å briste, takket 35-åringen kona Victoria Beckham (36) og sønnene Brooklyn (11), Romeo (8) og Cruz (5) for deres støtte gjennom fotballkarrieren.

- Selvsagt må jeg takke min kone og mine barn.  Ikke bare har Victoria gitt meg tre fantastiske gutter, men hun er virkelig min inspirasjon i hverdagen. Så Victoria, Brooklyn, Romeo og Cruz, tusen takk, sa Beckham, mens han tørket øyene.

Se klipp fra utdelingen nederst i saken!


Tidligere Spice Girls-medlem Victoria var også svært rørt på ektemannens vegne, og måtte tørke flere tårer enn David der hun satt med sønnene ute i salen.

Beckham takket også alle sine venner, familiemedlemmer og støttespillere, og benyttet også anledningen til å hylle de britiske troppene i Afghanistan, som han besøkte tidligere i år.

- Jeg dedikerer denne prisen til menneskene, mennene og kvinnene, som tjener vårt land i Afghanistan. Vær trygge og ha en fantastisk jul, sa han.

35-åringen har både vært kaptein for det engelske fotball-landslaget, og er en av dem som jobbet hardt for at London skulle få OL i 2012.

Også nyforlovede prins William benyttet anledningen til å hedre Beckham, via en video som ble vist for publikum.

- Hans bidrag til engelsk fotball gjennom de siste 18 årene har vært eksepsjonell, sa William.

Etter utdelingen kunne en glad og takknemlig Beckham fortelle BBCs Radio Five Live at han aldri hadde trodd han skulle få oppleve det han har gjort i løpet av sin karriere.

- Bare det å få være den ambassadøren jeg har vært de siste to årene for landet mitt, det er en rolle jeg aldri hadde trodd jeg skulle få. Alt jeg var interessert i var å spille fotball. Det å få representere landet mitt, ikke bare for fotball, men også for andre ting som OL - jeg er skikkelig rørt over at jeg ble bedt om å involvere meg, sa han.

- Så det å få en pris som dette nå...Selv om det er flott å få en slik ærespris i en alder av 35, mens jeg fortsatt spiller, så er jeg ikke ferdig enda. Jeg elsker spillet, alle vet det. Så jeg har ingen interesse av å gi meg helt enda, sa Beckham.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:   - Beckhams søster tvunget på trygd

Se David Beckham motta prisen nedenfor: