Beckham oppfylte ønsket til dødssyke Andy

Fotballstjernen tok raskt affære etter å ha hørt bønnen til kreftpasientens familie.

STJERNEMØTE: En av kreftsyke Andy Moss' høyeste drømmer var å få møte sitt store idol David Beckham. Denne uken oppfylte den sympatiske firebarnsfaren amerikanerens ønske. Her med Moss' kone Leyla, og barna Mia og David - naturligvis oppkalt etter fotball-helten selv. Foto: Skjermdump Instagram
STJERNEMØTE: En av kreftsyke Andy Moss' høyeste drømmer var å få møte sitt store idol David Beckham. Denne uken oppfylte den sympatiske firebarnsfaren amerikanerens ønske. Her med Moss' kone Leyla, og barna Mia og David - naturligvis oppkalt etter fotball-helten selv. Foto: Skjermdump Instagram Vis mer

SEOGHØR.NO: Den tidligere fotballspilleren David Beckham (40) har millioner av fans verden over, og samtlige drømmer nok om å få møte den sympatiske briten.

En av dem er den amerikanske tobarnsfaren Andy Moss.

Moss er rammet av uhelbredelig kreft, og befinner seg i stadie fire av den dødelige sykdommen. Siden amerikaneren fikk påvist kreft rundt juletider i 2013, har han skrevet en såkalt «bucket list» over ting han ønsker å få gjennomført før han dør.

Et av punktene på listen var å få til et møte med sitt store fotball-idol David Beckham.

Brukte Twitter for å oppnå kontakt

Andy Moss og kona Leyla har brukt sosiale medier, og emneknaggen #AndyWantsToMeetDavidBeckham, i håp om å vekke firebarnsfarens oppmerksomhet.

Hele familien Beckham, med pappa David, mamma Victoria Beckham (41) og storebror Brooklyn Beckham (16) i spissen, er alle nemlig storforbrukere av sosiale medier - og de har alle fått med seg Andy Moss' «bucket list»-drøm.

Se video av møtet med Beckham og Moss under: 

Denne uken bestemte David Beckham seg for å overraske den kreftsyke tobarnsfaren, og tok med seg kona Victoria og sønnen Brooklyn til Los Angeles for å hilse på familien Moss.

Og det var en tydelig stolt og rørt fan som endelig fikk hilse på sitt store idol. På Instagram har kona Leyla postet et bilde tatt under møtet, og hun takker den generøse kjendisfamilien for å ha oppfylt ektemannens høyeste drøm:

«Vi møtte David og hans familie, inkludert vakre og skjønne @victoriabeckham og @brooklynbeckham. De behandlet oss som familie. De betalte alle utgifter, og sendte oss til og med ut på middag. Vi kommer aldri til å glemme dette møtet. Jeg skjelver fremdeles. The Beckhams er virkelig helt fantastiske folk!», skriver hun til bildet.

Også David Beckham la ut et bilde fra møtet på sin Instagram-profil:

«I går møtte jeg den fantastiske familien: Leyla, Mia, David og deres modige og fantastiske far Andy. Gjennom Instagram og Andys kone Leyla har vi fått muligheten til å tilbringe tid sammen, og jeg fikk muligheten til å møte en mann som har fulgt min karriere i lang tid. Andy, takk for at du tok med deg din skjønne familie for å møte min skjønne familie - og Leyla, du er en fantastisk kone», skriver fotball-helten til bildet.

Men det er ikke bare den amerikanske familien Moss som har hatt gleden av å ta David Beckham nærmere i skue den siste uken.

I det nye Ryan Seacrest-showet «Knock Knock live», overrasket Beckham den hardtarbeidende familien Gonzales fra California med en sjekk på 817 000 kroner.

Se video av Beckhams overraskelsesbesøk under:

FIN FAMILIE: Til tross for at The Beckhams er en av verdens mest berømte familier, er Victoria og David svært opptatt av å lære barna medmenneskelighet, og det å være jordnær. Dette bildet er tatt 4. juli, på mor og fars 16 års bryllupsdag. Fra venstre: Romeo (13), Harper Seven (4), Cruz (10) og storebror Brooklyn Beckham (16). Foto: NTB Scanpix
FIN FAMILIE: Til tross for at The Beckhams er en av verdens mest berømte familier, er Victoria og David svært opptatt av å lære barna medmenneskelighet, og det å være jordnær. Dette bildet er tatt 4. juli, på mor og fars 16 års bryllupsdag. Fra venstre: Romeo (13), Harper Seven (4), Cruz (10) og storebror Brooklyn Beckham (16). Foto: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Nå er David Beckham 40 år!