HAR ASTMA: Søndag ble Beckham for første gang fotografert da han brukte en inhalator mot astmaen sin. Foto: Stella Pictures
HAR ASTMA: Søndag ble Beckham for første gang fotografert da han brukte en inhalator mot astmaen sin. Foto: Stella PicturesVis mer

Beckham lider av folkesydom

Fotballhelten avslører at han har astma...

SEHER.NO: David Beckham (35) er en av verdens best betalte fotballspillere, men stjernen har lenge skjult noe for fansen.

I helgen avslørte imidlertid fotballesset at han lider av folkesykdommen astma.

I søndagens sluttspillfinale i MLS mot Real Salt Lake i Seattle ble 35-åringen nemlig fotografert da han brukte en inhalator.

Nå har Beckhams agent, Simon Oliveira, gått ut og bekreftet at stjernen har astma, og forteller ifølge Reuters at han har hatt en mild form av sykdommen siden han var barn.

- Han har aldri tenkt på å offentliggjøre dette, men hvis det kan inspirere andre utøvere som har den samme sykdommen til å oppnå store ting, da er det bra, sier agenten. 

Dr. Mike Thomas i foreningen Asthma UK sier også, ifølge Perez Hilton, at Beckham nå går foran som et godt forbilde.

- Å se David Beckham bruke en inhalator beviser at astma ikke trenger å stoppe deg i å konkurrere på toppnivå, uttaler han.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!

LES OGSÅ: - Hun er en dårlig rollemodell