Beckham jr kopierer sin berømte pappa

Sønnens hårete stunt fikk fotballstjernen til å smile.

SEOGHØR.NO: Familiefaren David Beckham (40) er ikke redd for å vise verden at barna betyr alt for ham.

Selv om den tidligere fotballhelten ikke skaffet seg bildedelingstjenesten Instagram før for noen måneder siden, deler han hyppig bilder av seg selv og familien sin.

Tidligere denne uken delte han et bilde av sønnene Brooklyn (16), Romeo (12) og Cruz (10) mens førstnevnte holdt armene godt rundt armene til småbrødrene.

- Brødre arm i arm. Mine vakre gutter, skrev 40-åringen til det søte sort-hvitt bildet.

Ser opp til pappa

Det er ingen tvil om at de unge guttene ser opp til sin populære pappa, som siden han var i ungdomsårene spilte profesjonell fotball.

Etter fotballkarrieren har Beckham blitt et stilikon verden over, og har blant annet blitt kjent for sine mange kreative hårfrisyrer.

HESTEHALE: I 2003 var Beckham kjent for sitt lange hår som han ofte plasserte i en hestehale på fotballbanen.  Foto: NTB scanpix
HESTEHALE: I 2003 var Beckham kjent for sitt lange hår som han ofte plasserte i en hestehale på fotballbanen. Foto: NTB scanpix Vis mer

Bike , ponytail , jean shirt , black jeans I think someone is trying to be like daddy ... Off my bike Mr Romeo

Et bilde publisert av David Beckham (@davidbeckham)

På starten av 2000-tallet var han ofte å se med en liten hestehale, noe sønnen Romeo tydeligvis har kopiert.

- Motorsykkel, hestehale, denimskjorte, sorte jeans. Det ser ut som noen prøver å kopiere pappaen sin. Kom deg av sykkelen min, Romeo, spøkte kjekkasen til bildet på Instagram.

I pappas fotspor

David og kona Victoria (41) får ofte stryt for deres lykkelig familieliv med de tre sønnene og datteren Harper (4).

For to år siden vant de blant annet en folkeavstemning i England der de ble hyllet for å være gode rollemodeller som foreldre.

Selv om de har vært opptatte av at de ikke skal presse barna til noe som helst, har både Romeo og Brooklyn vist stor interesse for fotball - men begge har også landet modelljobber for verdenskjente merker.

David har også røpet at lille Harper allerede har begynt å gå i både mor og fars fotspor med interesse for mote.

- Harper kan finne frem klær til meg, som hun ønsker at jeg skal ha på og si «Pappa, ta på deg dette da», har den stolte faren fortalt under et intervju med TV-showet Lorrain, ifølge nettsiden What To Expect.

FAMILIEKJÆRE: Familien på seks viser stadig hvor lykkelige de er. David og Victoria har vært gift i 16 år.  Foto: Xposure
FAMILIEKJÆRE: Familien på seks viser stadig hvor lykkelige de er. David og Victoria har vært gift i 16 år. Foto: Xposure Vis mer

LES OGSÅ: Angrer på at hun prøvde Botox