UT PÅ TUR: Harper Seven testet ut sin rosa sparkesykkel i Notting Hills gater denne uken - med pappa David Beckham hakk i hæl.  Foto: Stella Pictures
UT PÅ TUR: Harper Seven testet ut sin rosa sparkesykkel i Notting Hills gater denne uken - med pappa David Beckham hakk i hæl. Foto: Stella Pictures Vis mer

Beckham fikk datteren til å stråle i regnet

Ingen tvil om at vesle Harper er en skikkelig pappajente!

Publisert

SEOGHØR.NO: At det regner i London kommer ikke som noen overraskelse, men det betyr ikke at man må sitte hjemme og sture - og nettopp dét beviste superkjendis David Beckham (39) og hans datter Harper Seven (3) tirsdag denne uken.

Den søte far-og-datter-duoen ble observert i Notting Hills gater, mens den skjønne treåringen suste avgårde på en knallrosa sparkesykkel, med rosa kurv.

Pappa Beckham så som alltid kjekk ut, og var ikledd et kledelig denimantrekk. Men det var uttrykket i firebarnsfarens ansikt - som bar preg av hans karakteristiske smil - som stjal all oppmerksomhet; det er ingen tvil om at den tidligere fotballspilleren er stolt av sin eneste datter.

Se flere bilder i bildekarusellen under:

Elsker livet som familiefar

Til tross for at fotballproffen har vunnet utallige titler både på og utenfor fotballbanen er det familien som betyr mest, har han tidligere uttalt ifølge The Mirror:

FLOTT FAMILIE: David Beckham elsker livet som familiefar for barna Harper, Brooklyn, Romeoog Cruz. Her med kona Victoria og deres tre sønner på en premiere i 2013. Foto: Stella Pictures
FLOTT FAMILIE: David Beckham elsker livet som familiefar for barna Harper, Brooklyn, Romeoog Cruz. Her med kona Victoria og deres tre sønner på en premiere i 2013. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Mitt største prestasjon er familien min. Det som er viktigst for meg er å være en god far og en god ektemann - og å tilbringe så mye tid med familien som mulig. Å være en god far er viktigere enn fotball, og viktigere enn noe annet. Jeg elsker barn, og jeg elsker det faktum at barna våre er en blanding av meg og Victoria. Det er helt fantastisk!

Sikkerheten var selvfølgelig også tatt høyde for på sparkesykkel-turen, og lille Harper var utrustet med matchende rosa hjelm.

Feiret jul og nyttår på Maldivene

David Beckham har flere ganger gitt uttrykk for at han trives godt i rollen som familiefar, og underveis på turen fikk 39-åringen vist fram sin omsorgsfulle side. På ett tidspunkt satte Beckham seg på kné på den våte asfalten, og tørket datteren i ansiktet med bare fingrene - et skikkelig søtt far-og-datter-øyeblikk midt i Londons gater!

David og Harper har akkurat kommet tilbake til London etter en avslappende familieferie med resten av familien. Jule- og nyttårsferien ble nemlig feiret med brødrene Romeo (12), Cruz (9), Brooklyn (15) og mamma Victoria Beckham (40) på eksotiske Maldivene.

LES OGSÅ: Brooklyn Beckham dater Hollywood-skjønnhet

 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer