MARERITT: Juleferien på Maldivene ble til et mareritt for Beckham-familien. Foto: REX/David Fisher/All Over Press
MARERITT: Juleferien på Maldivene ble til et mareritt for Beckham-familien. Foto: REX/David Fisher/All Over Press Vis mer

Beckham-familien i juleferiedrama

Politiet fant en død mann i vannet.

Publisert

SEOGHØR.NO: Victoria (39) og David Beckham (38) hadde i romjulen tatt med seg barna Brooklyn (14), Romeo (11), Cruz (8) og Harper (2) på en luksusferie til Maldivene.

Men oppholdet på luksushotellet ble ikke så avslappende som familien Beckham nok hadde ønsket.

Ifølge avisen Daily Mail, som henviser til lokalavisen Haveeru, ble en død mann funnet i lagunen ved hotellet søndag morgen.

Beckham-familien skal aldri ha vært i reell fare, men opplevelsen var nok likevel skummel for lille Harper (2). Foto: All Over Press
Beckham-familien skal aldri ha vært i reell fare, men opplevelsen var nok likevel skummel for lille Harper (2). Foto: All Over Press Vis mer

Ifølge avisen skal også fyverkeriet som hotellet hadde spart til nyttåraften ha eksplodert. Brannvesenet måtte rykke ut for å slokke brannen på annlegget.

Ifølge Haveruu tilbrakte Beckham-familien også fjorårets romjul på feriestedet, men nå spørs det om de tar sjansen nok en gang.

Ingen fra familien har ønsket å kommentere hendelsene.

LES OGSÅ:   Pynter juletreet med seg selv

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer