David Beckham:

Beckham delte privat video av datteren

Syklet for første gang uten støttehjul. 

STOLT: Det var en stolt pappa som kunne dele at datteren Harper hadde lært seg å sykle uten støttehjul denne uka. Foto: Skjermdump Instagram
STOLT: Det var en stolt pappa som kunne dele at datteren Harper hadde lært seg å sykle uten støttehjul denne uka. Foto: Skjermdump Instagram Vis mer

(Seoghør.no): Familien Beckham er en familie som ofte deler sin kjærlighet og glede for hverandre i sosiale medier.

Nå har de gjort det igjen - denne gang er det pappa David Beckham (41) som deler datteren Harpers (5) første sykkeltur.

Den lille jenta på fem år har nemlig akkurat lært seg å sykle uten støttehjul, noe som han stolt la ut en video av på Instagram.

So so proud 💜🚴🏻‍♀️

Et innlegg delt av David Beckham (@davidbeckham)

- Første gang du sykler på egenhånd, smiler han bredt mens han løper ved siden av datteren i videoen.

Og det virker absolutt som den lille jenta koste seg der hun syklet avgårde med sjokkrosa hjelm, militær-tights og svart regnjakke.

På litt over ett døgn har videoen fått over tre million likes, og et drøss av kommentarer fra fansen.

- Så søtt! Tusen takk for at du deler så mye med fansen. Bra jobba Harper!!, skrev en bruker.

- Søtt. Stort for dere begge, og spesielt deg som pappa, godt jobba, skriver en annen.

- Se der! Hun vokser til. Dette er et stort øyeblikk for en forelder.

Gratulerte Victoria med morsdagen

Videoen kom ikke lenge etter at David gratulerte kona Victoria Beckham (42) med morsdagen på profilen sin. Da også med en svært rørende tekst.

- Gratulerer med morsdagen til en fantastisk mamma. En dame som har oppdratt våre små til å bli helt unike, spesielle og elskede barn. En dame som har en driv, en lidenskap, en intelligens og en stor kjærlighet for sine barn, hva kan bli bedre enn det? Tusen takk for at du har gitt med den mest dyrebare gaven, skrev han.

Men det var ikke bare David som delte på Instagram om morsdagen. Også Victoria delte en søt video av en syngende Harper og et kort hun angivelig skal ha laget.

Does it get any cuter?!?! 🔊😇 I love my babies and feel beyond blessed x I love u so much @davidbeckham 💕

Et innlegg delt av Victoria Beckham (@victoriabeckham)

- Kan det bli søtere? Jeg elsker barna mine, og jeg føler meg så heldig. Elsker deg, skrev hun under videoen.

Hedret ektemannen på bursdagen

Den 2. mai i 2015 kunne David Beckham feire 40-årsdagen sin med brask og bram i Marokko.

Den britiske tabloidavisen The Sun skriver at Beckhams berømte familie ofte har vist sin kjærlige, sammensveisede side i anledning kjekkasens fødselsdag.

Kona Victoria Beckham har blant annet delt en rørende hilsen på Instagram.

Fikk grill i gave

- Gratulerer med dagen til den mest fantastiske ektemannen og mest vidunderlige pappaen. Vi elsker deg så høyt alle sammen!! skriver Victoria på Instagram, fulgt av emneknaggene «sjelevenn», «familiedag» og «velsignet».

På bildet klesdesigneren la ut, poserte David Beckham smilende foran en peis i en festpyntet stue - med et stor gavehaug foran seg.

Til høyre i bildet skimtet man det som trolig er en gave han allerede har pakket opp, og som ligner svært mye på en litt fancy kulegrill. Over peisen hang det en rad med fargerike vimpler, som til sammen staver «Happy Birthday» (engelsk for gratulerer med dagen, journ.anm.).

Saken fortsetter under bildet.

STILIG PAR: David og Vitoria Beckham har holdt sammen i tykt og tynt. Her stråler de sammen på British Fashion Awards i London i 2014. Foto: Pa Photos
STILIG PAR: David og Vitoria Beckham har holdt sammen i tykt og tynt. Her stråler de sammen på British Fashion Awards i London i 2014. Foto: Pa Photos Vis mer

Tatoverte kallenavnet til sønnen

Sammen med Victoria har David Beckham sønnene Brooklyn Joseph (18), Romeo James (14), Crüz David (12) og datteren Harper Seven (5).

I 2015 tok David en helt spesiell tatovering til ære for eldstesønnen. Det avslørte den tidligere Manchester United-stjernen selv på sin Instagram-profil.

- Jeg har kalt Brooklyn for Buster helt siden dagen han ble født... Elsker deg, Bust, skrev Beckham forklarende til bildet.

Saken fortsetter under bildet.

I've always called Brooklyn ( Buster ) since the day he was born.... Love you Bust @brooklynbeckham

Et innlegg delt av David Beckham (@davidbeckham)

Flere tatoveringer til ære for familien

Men det er ikke første tatovering Beckham har tatt til ære for sin eldstefødte. Beckham tatoverte nemlig også tallet 99 på lillefingeren sin.

Den skal visst nok være til ære for årstallet 1999, året han giftet seg med Victoria og de ble foreldre for første gang. Der skriver Beckham «99 var et godt år for meg».

Ikke lenge etter viste han frem en tatovering til ære for datteren, ifølge E!Online,

Han foreviget kallenavnet «Pretty Lady» rett over navnet til Harper på venstre side av halsen.

TØFF OG MYK: Den siste tiden har David Beckham dessuten tatt en «99»-tatovering til ære for kona og en «Pretty Lady»-tatovering til ære for datteren. Til høyre er han avbildet sammen med Victoria, Romeo og Harper i Disneyland den siste helgen i august i fjor. Foto: Xposure/ Splash News
TØFF OG MYK: Den siste tiden har David Beckham dessuten tatt en «99»-tatovering til ære for kona og en «Pretty Lady»-tatovering til ære for datteren. Til høyre er han avbildet sammen med Victoria, Romeo og Harper i Disneyland den siste helgen i august i fjor. Foto: Xposure/ Splash News Vis mer

Den veltrente kjekkasen skal nå ha over 30 tatoveringer på kroppen, hvor alle de fire barna er representert, og han har tidligere uttalt at han ikke angrer på en eneste en av dem.

- Jeg har 32 tatoveringer, og jeg angrer ikke på en eneste en. Det ligger en mening bak hver og en av dem. Det som er så fint med tatoveringer er at han man en mening med dem, angrer man ikke på at man tok dem, fortalte han til CNN ifølge NowMagazine.

LES OGSÅ: Åpner seg om homoryktene