- Beckham burde vite bedre enn å gi henne sukker

Nok en gang får pappa David gjennomgå.

GODTEMOMS: Harper Beckham (4) koste seg med en is i varmen i Beverly Hills denne uken. Foto: NTB Scanpix
GODTEMOMS: Harper Beckham (4) koste seg med en is i varmen i Beverly Hills denne uken. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Familien Beckham hygger seg for tiden i Los Angeles - deres andre hjem - og som seg hør og bør i solsteiken koste yngstebarnet Harper Seven (4) seg med en yoghurt-is, da hun denne uken var på tur med pappa David Beckham (40).

Nettstedet DailyMail har trykket flere bilder av far og datter, og den lille 4-åringen matchet den sukkersøte isen med fargerik tights, rosa og grå Nike-topp og rosa Adidas-sko.

Men i kommentarfeltet til DailyMail er det flere som reagerer på at Harper spiser is, og mener at David Beckham burde vite såpass at han ikke gir en 4-åring sukker:

«Det er rimelig uansvarlig av ham, med tanke på hvor mye skriverier det har vært om diabetes i media den siste tiden. Han burde tenke over sine handlinger, både fordi han er rollemodell og far», skriver en brite som kaller seg «Dads_friend» i kommentarfeltet.

FAR OG DATTER: David og Harper fotografert onsdag denne uken - og det er ingen tvil om at den skjønne far-og-datter-duoen trives i hverandres selskap. Foto: NTB Scanpix
FAR OG DATTER: David og Harper fotografert onsdag denne uken - og det er ingen tvil om at den skjønne far-og-datter-duoen trives i hverandres selskap. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- De spiser jo alltid mens de er på farta

«Gammel nok for manikyr, og ung nok for smokk. Og mens vi snakker - har de ikke kjøkken? De spiser og drikker jo alltid mens de er på farta. Veldig spesielt», skriver en annen som kaller seg «Birdgirl».

Men det er ikke alle som lar seg sjokkere av at lille Harper spiser is:

«Herregud, dere konkluderer med at hun får diabetes etter å ha sett ett bilde av henne, hvor hun spiser yoghurt-is? Hjelp, jenta er bare fire år, og allerede er det folk som kommenterer hva hun spiser! Jeg har sett 4-åringer spise mye verre ting enn det der», skriver en brite som kaller seg «Person».

MANIKYR: Mamma Victoria Beckham lastet denne uken opp dette bildet av sin lille 4-åring på Instagram. Akkurat som mamma får også Harper manikyr på en av de mange manikyr-salongene i Los Angeles.  Foto: NTB Scanpix / Instagram
MANIKYR: Mamma Victoria Beckham lastet denne uken opp dette bildet av sin lille 4-åring på Instagram. Akkurat som mamma får også Harper manikyr på en av de mange manikyr-salongene i Los Angeles. Foto: NTB Scanpix / Instagram Vis mer

Fikk kritikk for smokk-bruk

Dette er ikke første gang pappa David får kritikk for sin måte å utføre papparollen på.

I forrige uke skrev nemlig DailyMail en krass artikkel om Beckham som lot Harper bruke smokk - til tross for at hun er fire år, og dermed godt over hva de hevder er forbi smokkbruk-alderen.

Dette fikk Beckham til å se rødt, og den ellers så positive og blide 40-åringen så sitt snitt til å selv poste et innlegg via sosiale medier, hvor han kritiserte DailyMail for å uttale seg om noe de ikke hadde noe som helst grunnlag for å uttale seg om:

«Hvorfor er det noen folk som føler at de har rett til å kritisere en forelder om deres eget barn, uten å ha med all fakta?? Alle som har barn vet at når de ikke føler seg bra, eller har feber, så gjør man alt man kan for å gjøre situasjonen mest mulig komfortabel for dem - og de fleste gangene hjelper det med en smokk. Så for de av dere som kritiserer, tenk dere om to ganger før dere uttaler dere om andres barn, for dere har faktisk ingen rett til å kritisere meg som forelder», skrev han på Instagram.

I FARTA: Etter is-spisingen tok Harper Beckham seg en liten sykkeltur rundt i kvartalet i Beverly Hills. Pappa David har sørget for at 4-åringen har på seg hjelm. Foto: NTB Scanpix
I FARTA: Etter is-spisingen tok Harper Beckham seg en liten sykkeltur rundt i kvartalet i Beverly Hills. Pappa David har sørget for at 4-åringen har på seg hjelm. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Også her var det ikke alle som var enige i kritikken som haglet mot den tidligere fotballspilleren. Den norske barnelegen Ingvild Heier fortalte til Seoghør.no at det ikke var noe galt i det Beckham gjorde:

- Jeg tror ikke det er så farlig med litt bruk av smokk, så lenge den ikke er der hele tiden og forstyrrer utviklingen av munnmotorikk, språk og sosial kontakt. Da er det heller viktigere å snakke om vaksiner, antibiotikabruk og fysisk aktivitet, forklarte hun.

LES OGSÅ: - Det har vært en hard dag for pappa

 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer