HELTESTATUS: Britenes favorittambassadør har blant annet bidratt i kampanjen for å finne Madelaine - den 3 år gamle britiske jenta som ble kidnappet i Portugal.  Foto: All Over Press
HELTESTATUS: Britenes favorittambassadør har blant annet bidratt i kampanjen for å finne Madelaine - den 3 år gamle britiske jenta som ble kidnappet i Portugal. Foto: All Over PressVis mer

Beckham - folkets yndling

David Beckham har fått en æresutmerkelse fra sine landsmenn.

SEHER.NO: Leserne av den britiske avisen The Sun har i ukevis stemt på sine favorittbriter, og mandag gikk en storstilt TV-kåring av stabelen.


Dronning Elizabeth ble kåret til den største nålevende briten, og danket ut store navn som Robbie Williams, Sir Paul McCartney og Dame Julie Andrews.


I kategorien "Storbritannias viktigste ambassadør" var det fotballesset David Beckham (32) som stakk av med utmerkelsen. Real Madrid-stjernen hadde fløyet til London for å ta imot prisen personlig.


- Det er en ære og et privilegium, sa den snauklipte fotballproffen ifølge The Sun, da han mottok prisen.

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.