Bebreider seg selv for at pappa nesten døde

- Alt var min feil...

NÆR VED Å MISTE MAMMA OG PAPPA: Kelly Osbourne synes det er fælt å tenke tilbake på tiden da moren, Sharon, slet med kreft, og pappa, Ozzy, nesten omkom i en motorsykkelulykke.  Foto: All Over Press
NÆR VED Å MISTE MAMMA OG PAPPA: Kelly Osbourne synes det er fælt å tenke tilbake på tiden da moren, Sharon, slet med kreft, og pappa, Ozzy, nesten omkom i en motorsykkelulykke. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: TV-profil Kelly Osbourne (26) er i vinden som aldri før, og særlig det drastiske vekttapet hun har hatt de siste månedene, har fått massiv oppmerksomhet i mediene.

«Familien Osbourne»-stjernen, som gikk ned 22 kilo etter deltagelsen i den amerikanske versjonen av «Skal vi danse», har tidligere slitt med depresjoner og rusproblemer, men er nå friskere og lykkeligere enn noen gang.

Likevel er det ting i fortiden hun fortsatt sliter med, skriver Contact Music.

Blant annet synes 26-åringen det er svært tungt å tenke tilbake på moren, Sharon Osbournes, kamp mot kreften, samt pappaen, Ozzy Osbournes, nær fatale motorsykkel-ulykke i Storbritannia 2003.

Ifølge Kelly var det nemlig hun som var skyld i at rockelegenden havnet i koma og var en hårsbredd fra døden.

Ozzy befant seg nemlig i England i forbindelse med promoteringen av far og datter-singelen «Changes», og det var 26-åringen som overtalte rockestjernen til å ta turen som nesten kostet ham livet.

Ozzy skal ha kjørt en firehjulet motorsykkel på familieeiendommen i England, da han krasjet og havnet i koma.

Dette skjedde samtidig som Sharon var innlagt på sykehus med kreft i USA, og i et ferskt intervju med tv-profil Piers Morgan forteller Kelly at hun fortsatt bebreider seg selv. 

- Jeg hadde en mor på sykehus i LA og en far på sykehus i London... Gud, det var tøft. Det var hardt nok å takle det at jeg kanskje kunne miste mamma, og så måtte jeg takle det at jeg kanskje kom til å miste pappa samtidig, sier stjernen: 

- Jeg bebreidet meg selv. Fordi hadde jeg ikke gjort den singelen med pappa, så hadde han ikke vært der for å promotere det. Han ville ikke promotere det, og da hadde han ikke vært involvert i ulykken, så alt var min feil.

Heldigvis ble både Sharon og Ozzy friske, men Kelly innrømmer at det var en grusom tid for henne.

- Pappa var i koma i to uker, og jeg måtte signere et papir som sa at legene kunne gjøre hva de ville med ham og at det var ok hvis han døde, og jeg hadde ikke lyst til å signere det... det var helt grusomt. Jeg er så glad for at den tiden i livene våre er over, sier Kelly.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:  - Jeg har aldri brukt bikini før