«Jakten på kjærligheten»:

Beatrice (24) er tidenes yngste kvinne i «Jakten på kjærligheten»

Disse bøndene skal konkurrere om friernes oppmerksomhet denne våren. 

ÅRETS «JAKTEN»-BØNDER: Her er bøndene som ønsker å finne kjærligheten i TV2-programmet «Jakten på kjærligheten»: Fv: Erik Grytnes, Ingvar Alstad, Beate Østbye, Beatrice Fjell, Katarina Flatland (programleder), Jon Christian Hvidsten og Rolf Gjølstad. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
ÅRETS «JAKTEN»-BØNDER: Her er bøndene som ønsker å finne kjærligheten i TV2-programmet «Jakten på kjærligheten»: Fv: Erik Grytnes, Ingvar Alstad, Beate Østbye, Beatrice Fjell, Katarina Flatland (programleder), Jon Christian Hvidsten og Rolf Gjølstad. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer
Publisert

- Jeg har vært på dating-apper som Happn og Tinder, men det har ikke vært noe for meg. Jeg dro på én date, men det ble med det, sier Beatrice Fjell (24) lattermildt til Dagbladet.

Det er straks duket for 14. sesong av TV 2-suksessen «Jakten på kjærligheten». Landbruk står sterkt i Norge, og det virker ikke som om vi går tom for single bønder med det første.

Mandag ettermiddag ble årets bønder presentert på Jaren gård i Lier, og denne gangen er variasjonen stor i både alder og yrker.

- Stifte familie

Beatrice Fjell, som er bosatt i Lommedalen i Bærum, er tidenes yngste kvinnelige «Jakten»-bonde. Selv driver hun med hest på et småbruk som hun leier, og etter to og et halvt år som singel, er 24-åringen klar for å finne den store kjærligheten.

- Jeg har hørt rykter om at jeg er den yngste kvinnen, men jeg føler meg klar for å finne mannen i mitt liv. En å vokse sammen med, og stifte familie med. Det er derfor jeg har meldt meg på.

Saken fortsetter nedenfor.

«JAKTEN PÅ KJÆRLIGHETEN» 2017: Beatrice Fjell er kun 24 år gammel, men er klar for å slå seg til ro og drømmer om å stifte familie. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
«JAKTEN PÅ KJÆRLIGHETEN» 2017: Beatrice Fjell er kun 24 år gammel, men er klar for å slå seg til ro og drømmer om å stifte familie. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer

Fjell forklarer videre at hun er på jakt etter en som deler samme drøm som henne. Driften på gården er tung, og et par sterke mannehender mener hun kan være behjelpelig i hverdagen.

- Humor er noe jeg setter veldig høyt. Og at han er snill og omtenksom. En som elsker og respekterer meg for den jeg er. Han må gjerne være utadvendt og kreativ, det er i så fall et pluss. Ellers må han være en voksen og selvstendig person.

- Er du åpen for å kysse på tv?

- Ja, det er jeg absolutt. Jeg må jo test-kysse litt, sier hun lattermildt, og fortsetter:

GLAD I DYR: Beatrice Fjell har vokst opp med hester, og driver i dag et smårbruk som hun leier. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
GLAD I DYR: Beatrice Fjell har vokst opp med hester, og driver i dag et smårbruk som hun leier. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer

- Jeg er ganske åpen av meg som person, så jeg frykter ikke at det skal bli et problem å date foran kamera. Litt rart blir det kanskje, men det er noe man bare må vende seg til, tror jeg.

Det 24-åringen driver med i dag står i kontrast til oppveksten hun hadde på fasjonable Blommenholm, der kun vokste opp i en kunstnerfamilie og gikk på Steinerskolen. Hun har likevel vokst opp med hester, og vil gjerne kjøpe en gård etterhvert.

- Jeg har tenkt mye på hvordan det eventuelt blir å finne kjærligheten på tv. Jeg tenker egentlig at det bare blir gøy. Man blir uansett en erfaring rikere, så jeg gleder meg bare, sier hun.

Her er de resterende bøndene i årets «Jakten»-sesong:

Beate Østbye (40)
Fra: Heradsbygda, Hedmark.
Gård: Sette-poteter, kornproduksjon og skog.
Yrke: Lærer på folkehøgskole.
Barn: To barn.

Beate er oppvokst på gården, men har utdannet seg innen dans og drama. Hun flyttet tilbake på gården for tre år og er klar for å drive den.

Hun ser på seg selv som en «kjærestejente» som alltid har hatt kjæreste, og mener at det å dele livet med noen er selve meningen med livet. Hun må ha en mann som er trygg på seg selv, som er sosial, raus og har tiltakslyst.

- Jeg søker en livsledsager, og jeg har jo gård og blir jo på en måte bundet til det stedet. Jeg tenker at jeg ikke kunne ha fått en bedre kontaktannonse enn «Jakten på kjærligheten». Jeg får jo muligheten til å vise hvem jeg er og hva jeg har. Jeg vil gripe den sjansen, og håper at det får en fin slutt, sier hun til Dagbladet.

«JAKTEN PÅ KJÆRLIGHETEN» 2017: Beate Østbye faller for høye, kjekke menn som holder seg i god form. Det er viktig at vedkommende er åpen for at hun har to barn fra før. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
«JAKTEN PÅ KJÆRLIGHETEN» 2017: Beate Østbye faller for høye, kjekke menn som holder seg i god form. Det er viktig at vedkommende er åpen for at hun har to barn fra før. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer

Rolf Gjølstad (63)
Fra: Vestby, Akershus.
Gård: Kornproduksjon.
Yrke: Jobber som selger av landbruksmaskiner.
Barn: En adoptivdatter.

Gjølstad liker trening og sport av alle mulige former. Han er på jakt etter sin sjelevenn, og har ikke gitt opp jakten på henne.

Ha vil ha ei dame med bein i nesa som vet å ta vare på seg selv. Hun kan gjerne være feminin. 63-åringen har vært gift tidligere, og hans forrige forhold tok slutt for omtrent ett år siden.

- Jeg mener at følelser er noe man ikke tuller med, så jeg kommer til å være dønn ærlig. Samtidig skal man jo tenke at dersom man oppdager en man får et ekstra godt øye til i starten, er det nok viktig at man fremdeles lar alle få muligheten til å vise hvem de er. Jeg tror det skal gå helt fint. De som kjenner meg kommer nok helt sikkert til å se noen nye sider av meg, for det er jo ikke hver dag man snakker om følelser til kolleger, venner og bekjente, sier han til Dagbladet.

«JAKTEN PÅ KJÆRLIGHETEN» 2017: Rolf Gjølstad er sesongens eldste bonde, men det stopper han ikke fra å jakte på kjærligheten. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
«JAKTEN PÅ KJÆRLIGHETEN» 2017: Rolf Gjølstad er sesongens eldste bonde, men det stopper han ikke fra å jakte på kjærligheten. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer

Erik Grytnes (38)
Fra: Andebu, Vestfold.
Gård: Driver med korn, sauer, tømmer og hytteutleie.
Yrke: Miljøterapeut i rusomsorgen.

Grytnes overtok morens hjemgård i 2011, og har vært singel i halvannet år. Han er på jakt etter ei dame med dialekt, som hører på P2 og liker øl.

38-åringen er interessert i veteranbiler og elsker fotball. Han er troende kristen, og ser på seg selv som løsningsorientert og bedagelig. Ofte er han også festens midpunkt.

- Jeg ble påmeldt av ei venninne, og var i starten veldig redd. Etter hvert tenkte jeg at dette bare er dødsgøy, og at man bør gripe sjansen. Jeg gruer meg veldig til å vise følelser på tv, men så tenker jeg også at folk gjør dette hele tiden. Hva kan egentlig gå galt? Og hvis det går galt, er det kanskje litt gøy det også? I hvert fall for seerne. Jeg må bare prøve å være så naturlig som jeg klarer, og ha det gøy, sier han.

«JAKTEN PÅ KJÆRLIGHETEN» 2017: Erik Grytnes synes det blir skummelt å vise følelser på tv, men tror ikke at det gjør noe så lenge det føles naturlig. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
«JAKTEN PÅ KJÆRLIGHETEN» 2017: Erik Grytnes synes det blir skummelt å vise følelser på tv, men tror ikke at det gjør noe så lenge det føles naturlig. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer

Jon Christian Hvidsten (28)
Fra: Hønefoss, Buskerud.
Gård: Kornproduksjon og forvaltning av skog.
Yrke: Jobber innen it og maskinutleie.

Hvidsten har tatt over familiegården, som de har eid i sju generasjoner. Han er på jakt etter ei sosial jente, med humor og som ikke er redd for å bli med på nye ting. Hun må by på seg selv, og være klar for å stifte en familie.

Sesongens yngste mann gleder seg til å date ti damer samtidig, og skulle gjerne blitt hockeyspiller om han ikke ble bonde.

- Jeg tenker at det å lete etter kjærligheten på tv blir veldig spennende. Det kiler ekstra i magen av alt som skjer rundt. Jeg tror dette blir en spennende reise, og håper selvsagt at jeg finner ei som vil flytte inn hos meg. De siste åra har jeg reist litt rundt i verden, og har egentlig ikke følt meg helt klar for å slå meg til ro før nå. Men nå er jeg klar, sier han.

«JAKTEN PÅ KJÆRLIGHETEN» 2017: Jon Christian Hvidsten ble påmeldt av broren sin, og tar utfordringen med et stort smil. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
«JAKTEN PÅ KJÆRLIGHETEN» 2017: Jon Christian Hvidsten ble påmeldt av broren sin, og tar utfordringen med et stort smil. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer

Ingvar Alstad (31)
Fra: Sparbu, Steinkjer.
Gård: Kornproduksjon.
Yrke: Jobber også som entreprenør og maskinfører.

31-åringen beskrives som en varm, trygg og selvsikker kar som er klar for et seriøst forhold. Gården han i dag driver er han født og oppvokst på, og han bor der sammen med foreldrene. Han kjøpte den imidlertid for to år siden. Han vil gjerne ha noen dyr der etterhvert.

Alstad er på jakt etter en dame med energi, men han vil ikke at hun skal bidra på gården. Han er klar for bryllup og stiftelse av familie snart, og har interesser innenfor sport og fiske.

- Jeg ble påmeldt av en anonym person, som jeg ikke aner hvem er. Så det er noen som sikkert har det artig akkurat nå. Men dette er jo en kjempemulighet, som jeg tar imot med åpne armer. Drømmedama dukker nok opp i sommer, regner jeg med. Hun må være en ordentlig dame, som liker å være aktiv og holde seg i form. Jeg er glad i å finne på ting, som jeg håper hun vil være med. Alt fra fjellturer til utenlandsreiser, sier han til Dagbladet.

«JAKTEN PÅ KJÆRLIGHETEN» 2017: Trønderen Ingvar Alstad drømmer om ei dame som liker å bli med på reiser og aktive opplevelser. Foto: Espen Solli/TV2
«JAKTEN PÅ KJÆRLIGHETEN» 2017: Trønderen Ingvar Alstad drømmer om ei dame som liker å bli med på reiser og aktive opplevelser. Foto: Espen Solli/TV2 Vis mer

- Kjærlighet har ingen aldersgrense

Programleder i «Jakten på kjærligheten», Katarina Flatland (27), synes at årets seks bønder er helt fantastiske.

Hun trekker spesielt frem aldersspennet som går fra 24 til 63 år.

- Det som er ekstra gøy, er jo at vi har et stort spenn i alder. Det er to damer, som det aldri har vært så lenge jeg har vært programleder, tror jeg. Også er det deilig å mene det hundre prosent når jeg sier at vi har noen for alle. Jeg tror at de fleste kan finne en mulig partner i disse bøndene, sier hun til Dagbladet og legger til:

- Det er også spesielt gøy å ha med ei som Beatrice, som er ung, standhaftig og med «dreads» ned til rumpa. Jeg tror ikke vi har hatt med en sånn type bonde før. Også har vi Rolf, som er over 60 år, og er kjempeklar for å finne den store kjærligheten. Det er helt fantastisk at kjærlighet ikke har en aldersgrense.

LES OGSÅ: Deltakerne avslører hva som egentlig foregår i kulissene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer