Beatles gjenoppstår til OL i London?

McCartney, Starr, Lennon og Harrison kan stå på samme scene igjen under åpningen av OL i London.

FANS: Beatlesfans verden over kan nå kanskje endelig få muligheten til å se gutta sammen på scenen igjen. Det kan til og med hende vi får se en Lennon og en Harrison på scenen også, men denne gang er det sønnene til John Lennon og George Harrisons Foto: Stella Pictures
FANS: Beatlesfans verden over kan nå kanskje endelig få muligheten til å se gutta sammen på scenen igjen. Det kan til og med hende vi får se en Lennon og en Harrison på scenen også, men denne gang er det sønnene til John Lennon og George Harrisons Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Ikke bare sportfans vil fryde seg over de olympiske lekers åpningsseremoni i London om arrangørene får det som de vil. Nå går det nemlig rykter om at de gjenlevende Beatles-medlemmene Paul McCartney (69) og Ringo Starr (71) planleggerå gå på scenen sammen med både John Lennons sønn, Sean Lennon (35), samt George Harrisons sønn, Dhani Harrison (32).

Ryktene er ikke bekreftet, men Paul McCartney (69) har absolutt ikke gjort noe for å avvise en eventuell sceneopptreden.

- Jeg hører at det går rykter om at jeg muligens er involvert. Jeg hører de planlegger noe Beatles-aktig musikk, spøker han til den britiske avisen The Sun.

Til Ekstra Bladet snakket Ringo Starr (71) nylig om et mulig fremtidig samarbeid med McCartney.

- Jeg spør Paul hver gang jeg setter sammen et band. Og jeg lover ham at han skal få synge to numre slik som alle andre, men han har det alltid for travelt. Han avviser meg ikke! Han har det bare travelt.

Kanskje lykkes det dem begge å finne et hull i kalenderen ettersom det nå handler om både Englands ære og en TV-dekning for flere milliarder potensielle seere.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Paul McCartney forlovet seg


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer