- Beates mor var min første kjærlighet

Toralv Maurstad med utrolig avsløring i ny bok.

EKTEPAR: Beate Eriksenog Toralv Maurstad fant tonen allerede i 1994. I dag har de vært gift i snart 13 år. Foto: Stella Pictures
EKTEPAR: Beate Eriksenog Toralv Maurstad fant tonen allerede i 1994. I dag har de vært gift i snart 13 år. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Skuespilleren Toralv Maurstad (85) har vært gift med sin 34 år yngre kone Beate Eriksen (51) siden år 2000, men i sin nye bok «For et liv», avslører han ifølge Se og Hør Weekend at han også har vært forelsket i hennes mor.

– Jeg hadde kjent moren til Beate fra jeg var seks år. Hun var nærmeste nabo da jeg bodde på Slemdal, og gikk i klassen under meg på skolen. Jeg var, som alle andre, forelsket i henne fra jeg var åtte til jeg var 12, forteller Toralv.

En sommerferiedag på brygga i Skjærhallen på Hvaler kysset de to, med lukkede øyne.

– Jeg husker hun sukket tungt og sa: «Takk, Toralv – et minne for livet», skriver han, og legger til at dette var lenge før hun traff sin kommende ektemann Marius.


– Jeg tror det var mitt første kyss, sier den populære skuespilleren til Se og Hør Weekend.

Toralv og Beate ble sammen i 1994.

Les mye mer i Se og Hør Weekend.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Gikk på scenen etter sønnens død

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer