EKTEPAR: Beate Eriksenog Toralv Maurstad fant tonen allerede i 1994. I dag har de vært gift i snart 13 år. Foto: Stella Pictures
EKTEPAR: Beate Eriksenog Toralv Maurstad fant tonen allerede i 1994. I dag har de vært gift i snart 13 år. Foto: Stella PicturesVis mer

- Beates mor var min første kjærlighet

Toralv Maurstad med utrolig avsløring i ny bok.

SEOGHØR.NO: Skuespilleren Toralv Maurstad (85) har vært gift med sin 34 år yngre kone Beate Eriksen (51) siden år 2000, men i sin nye bok «For et liv», avslører han ifølge Se og Hør Weekend at han også har vært forelsket i hennes mor.

– Jeg hadde kjent moren til Beate fra jeg var seks år. Hun var nærmeste nabo da jeg bodde på Slemdal, og gikk i klassen under meg på skolen. Jeg var, som alle andre, forelsket i henne fra jeg var åtte til jeg var 12, forteller Toralv.

En sommerferiedag på brygga i Skjærhallen på Hvaler kysset de to, med lukkede øyne.

– Jeg husker hun sukket tungt og sa: «Takk, Toralv – et minne for livet», skriver han, og legger til at dette var lenge før hun traff sin kommende ektemann Marius.


– Jeg tror det var mitt første kyss, sier den populære skuespilleren til Se og Hør Weekend.

Toralv og Beate ble sammen i 1994.

Les mye mer i Se og Hør Weekend.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Gikk på scenen etter sønnens død