MÅ AVLYSE: Beastie Boys må se seg nødt til å avlyse sin kommende turné og utsette sitt nye album som følge av Adam Yauchs kreftsykdom. Foto: AP
MÅ AVLYSE: Beastie Boys må se seg nødt til å avlyse sin kommende turné og utsette sitt nye album som følge av Adam Yauchs kreftsykdom. Foto: APVis mer

Beastie-stjerne rammet av kreft

Turnéen avlyses og ny plate må utsettes etter sjokkbeskjeden...

SEHER.NO: Beastie Boys-medlem Adam Yauch sjokkerte fansen mandag med nyheten om at han er rammet av kreftsvulst i venstre spyttkjertel.

I en video på bandets hjemmeside forteller Yauch at han følte seg hoven i halsen for omtrent to måneder siden, men det var først for to uker siden at han ringte legen sin. Kort tid etter fant spesialister svulsten i halsregionen på den populære musikeren. 

- Kreftsvulsten ble heldigvis oppdaget tidlig og er lokalisert til et område, dermed anses den som lett å kurere. Likevel krever behandling operasjoner og flere ukers rehablilitering, sier en representant for plateselskapet EMI i en pressemelding ifølge Star Magazine.

Bandet må nå se seg nødt til å avlyse den planlagte turnéen, og har også valgt å utsette slippet av sitt nye album "Hot Sauce Comittee Part 1", som skulle ha vært i butikkene fra 15. september.

I videouttalsen spøker og ler Adam Yauch med tilstanden og kaller den "a pain in the nack", men sier at han er lei seg for at bandet må avlyse de planlagte konsertene.

- Jeg gledet meg virkelig til disse konsertene, men legene har gjort det klart at dette ikke er noe man bare kan legge til side og behandle senere.

Bandets neste konsert skulle ha vært på Hollywood Bowl 24. september.

LES OGSÅ: Se så bra han ser ut
Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!