Bean og Bamsen på tur

Er du klar for et fullstendig kaos?

POSERER: Både Mr. Bean og hans kjære Teddy stilte opp sammen med strandens badevakter. Foto: STELLA PICTURES
POSERER: Både Mr. Bean og hans kjære Teddy stilte opp sammen med strandens badevakter. Foto: STELLA PICTURES Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEHER.NO: Det er få av oss som kan glemme scenen hvor Rowan Atkinsons (52) populære rollefigur Mr. Bean sprenger en kalkun i mikrobølgeovnen.


Men etter "Bean: The Movie" annonserte Atkinson at det var på tide at den folkekjære figuren måtte dø - men først etter at han hadde spilt inn en oppfølger.


Ti år etter er "Mr. Bean's Holiday" klar, og skuespilleren er allerede godt i gang med promoteringen av filmen. Nylig tok han, eller skal vi si Mr. Bean, seg turen til Bondi Beach i Australia.


Iført den sedvanlige dressen, og med bestevennen Teddy i hånden, tok han seg god tid til å hilse på både søte badevakter og fans. Det ble selvsagt mye latter, og det var så vidt at Rowan selv klarte å holde maska.


Det så ut som om han stortrivdes, og ikke akkurat hadde lyst til å ta livet av Bean med det første...


Ifølge Imdb.com vil komedien omhandle Bean som drar til syd-Frankrike, "hvor det fullstendige kaoset begynner". Filmen har norgespremiere 30. mars.


 


 Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer