RUMPESPØK: Eminem gjør narr av størrelsen på Kim Kardashians rumpe i sin nye video, men hun tar det med godt humør.
RUMPESPØK: Eminem gjør narr av størrelsen på Kim Kardashians rumpe i sin nye video, men hun tar det med godt humør.Vis mer

Beæret over rumpedissing

- Jeg hadde ingen anelse om dette, sier Kim Kardashian etter Eminems videospøk.

SEHER.NO: Rapperen Eminem har fått mye oppmerksomhet for sin nådeløse parodi - på hip-hop språket kjent som "dissing" - av USAs største kjendiser i sin nye video "We Made You" 

Blant dem som får lide denne gangen er Jessica Simpson, Kim Kardashian, Sarah Palin, Brett Michaels, Jessica Alba, Lindsay Lohan og selvfølgelig Amy Winehouse.

Nå har realitystjernen Kim Kardashian sett videoen som gjør narr av størrelsen på rumpa hennes - og hun elsker det!

- Jeg har akkurat sett videoen til Eminems "We Made You" og han gjør skikkelig narr av meg. Jeg hadde ingen anelse om at han skulle snakke om meg i sangen sin.

- Personlig er jeg beæret, skriver Kim Kardashian på sin private blogg.

Eminems første singel fra den nye plate - "Crack a Bottle", med Dr. Dre og 50 Cent har allerede gått til topps på den amerikanske Billboard Hot 100-listen, og markerer dermed at rapperen er tilbake for fullt.

Det er også ventet at hans andre singel vil gjøre det bra.

"Relapse" er rapperstjernens første plate siden megasuksessen "Encore" fra 2004, og dersom salgene av platen går bra, er det ventet at det kommer en oppfølgerplate i løpet av året.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Stolt av sine sexy former!

Se videoen her:

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.