Madonna:

- Be henne roe seg

Artisten blir latterliggjort.

IKKE IMPONERT: Madonna får kritikk etter bildene hun har delt på Instagram. Foto: Skjermdump fra Instagram
IKKE IMPONERT: Madonna får kritikk etter bildene hun har delt på Instagram. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert

Madonna (63) er ikke fremmed for å dele bilder av seg selv i sosiale medier, men nå får artisten krass kritikk etter å ha lagt ut bilder hvor hun poserer i sengen.

«Jetlag», skriver artisten sammen med bildene hvor hun har på seg svarte stiletter i lakk, lange strømper og en Versace-morgenkåpe.

Selv om det i kommentarfeltet under Instagram-innlegget tilsynelatende ser ut til at fans og følgere setter pris på Madonnas post, er det særlig en som ikke er spesielt imponert.

Stikk til Madonna

Rapperen Curtis James Jackson (46), best kjent som 50 cent, har tydd til sosiale medier for å uttale seg om Madonnas innlegg.

«Jeg håper ikke hun fikk barna sine til å ta disse bildene. LOL, i en alder av 63, kan noen være så snille å be henne roe seg», skriver han på Instagram.

50 cent brukte ett av bildene Madonna selv har lagt ut, i tillegg til noen bilder av et romvesen.

MOTHER OF CREATIONS: Madonna får kritikk for sitt nye kunstsamarbeid med Beeple, Mother Of Creations. Video: motherofcreations.xyz. Reporter: Marthe Tveter Gjønnes. Vis mer

Innlegget ser ut til å ha truffet mange. I skrivende stund har det nemlig fått over 26.000 kommentarer og nesten en halv million likerklikk.

Ikke første gang

Ifølge Independent er ikke dette første gangen rapperen kritiserer Madonna. I desember i fjor skal han ha skrevet at hun var for gammel til å dele lettkledde bilder av seg selv.

Den gangen valgte «Like a Virgin»-sangeren å slå tilbake.

«Her er 50 cent som utgir seg for å være min venn. Nå har du bestemt deg for å baksnakke meg. Jeg antar at din nye karriere får oppmerksomhet ved at du prøver å ydmyke andre på sosiale medier», skrev hun blant annet.

NY SERIE: «Gunhilds kamp» - dokumentarserie om Gunhild A. Stordalen både privat og på jobb på TV 2 Play. Video: TV 2 Vis mer

Madonna la også til at han bare var sjalu fordi at han ikke ser like bra ut som henne og fordi han ikke har det like gøy som en på hennes alder.

Independent skriver at 50 cent den gangen kom med en unnskyldning som Madonna så godtok.

Så langt har ikke artisten kommentert det nye bildestikket til rapperen.

LES OGSÅ: Bekymret for Robbie Williams

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer