Angelica Blick:

- Be for at jeg blir frisk

Deler helseoppdatering med følgerne sine.

SYK: Den svenske influenseren deler helseoppdatering. Foto: Skjermdump/Instagram
SYK: Den svenske influenseren deler helseoppdatering. Foto: Skjermdump/Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den svenske influenseren Angelica Blick (31) har de seneste dagene vært syk, men har frem til nå ikke visst hva som har feilet henne. Nå har hun imidlertid fått svar på hvorfor hun har vært syk.

Til hennes drøye 1,1 million følgere på Instagram forteller 31-åringen at hun har fått sykdommen borreliose.

Borreliose er vanlig å få nå på sommeren, ettersom flåtten befinner seg i høyt gress og ute i skogen. Kjendiser som Yolanda Hadid (58),Pernille Juvodden (25), og Lars Monsen (59) har alle vært åpne om at de har slitt med sykdommen over lengre tid.

KROPPSHETS: Svenske Angelica Blick er lei av å få hets for sin veltrente kropp, nå slår hun tilbake. Reporter: Jeanette N. Vik Vis mer

På bedringens vei

31-åringen deler at hun nå har fått antibiotika og vil være frisk om noen få dager.

«Jeg håper dere kan respektere meg og ikke sende forferdelige historier om da 'deres venn, sin venn hadde det'... og så videre. Dette er ganske vanskelig allerede og hver sak er individuell. Å sende slike greier vil ikke hjelpe meg», er noe av det hun skriver.

DELER: Influenseren delte dette bildet med følgerne sine for å fortelle hva som har skjedd. Foto: Skjermdump/Instagram
DELER: Influenseren delte dette bildet med følgerne sine for å fortelle hva som har skjedd. Foto: Skjermdump/Instagram Vis mer

Influenseren forteller også at leveren hennes trenger en pause fra medisiner, og at det er derfor hun vil gå på en litt lengre kur enn det som er vanlig.

«Utenom det så hviler, sover, og mediterer jeg og bruker tiden min på å bli bedre. Så ha meg i tankene deres og be for at jeg blir frisk. Jeg elsker dere!» skriver hun og avslutter med å takke de som har ønsket henne god bedring.

LES OGSÅ: Hastet til sykehus

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer